MSI GX610PX-034CZ nebo 29CZ-HERNI VYKON
pytal sa ta niekto nieco ?
ale nie. to mal byt for
viem, ta numericka klavesnica ma byt take male bezvyznamne +. tak co uz, viem, ze tento notebook je sunka co sa kvality spracovania tyka. ale nekupis za 28 tisic (SKK) notebook (na ktorom sa da aj nieco nove zahrat), ergonomicku mysku s menicom dpi a 7 tlacitkami a batohom? este mali v tej predajni, kde som kupil notebook aj Asus F3Ka, za tu istu cenu, ale ten mal cesku klavesnicu. rozhodol som sa pre tento, zatial mi sluzi super, som s nim spokojny. hadam toto poviem aj po roku pouzivania
s tym pocitam, ze o rok mi tu nepojdu nove hry. na ktorom predsa pojdu (okrem tej slavnej neoexnetovej toshiby). ale vsak on nemoze byt ten notebook az taky zly. a rok mi podla mna vydrzi. ved setrim ho, netrieskam s nim, manipulujem s nim citlivo. teda, ja s nim ani nemanipulujem . akurat co ho 1-2x do tyzdna beriem do skoly.
v prve rade se nauc cist: co ma solitary za book....
pak bys jiste nekecal o nejakych 40papirech...
spis se snazi o to poradit nekomu, aby pak nebrecel nad spatnou koupi, az se mu to MSI rozpadne. i ja bych radsi vzal acer... neni to zazrak, ale je na tom o dost lepe nez to msi i kdyz ma servis jaky ma.
edit: polo: presne tak
pak bys jiste nekecal o nejakych 40papirech...
spis se snazi o to poradit nekomu, aby pak nebrecel nad spatnou koupi, az se mu to MSI rozpadne. i ja bych radsi vzal acer... neni to zazrak, ale je na tom o dost lepe nez to msi i kdyz ma servis jaky ma.
edit: polo: presne tak
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
HonzaCZ1 píše:Solitary píše:Jenze, u takovyhle "kvalit" se muze neco pojebat samo... vsak rikam, za rok uvidis sam
Fakt takovyhle chytraky mam rad co si koupi notebook za 40 papiru a pak tady machrujou jaky maj ostatni sumky. S timhle dete do hajzlu.
já zase miluju takovýhle chytráky..myslím, že zrovna Solitary je jeden z těch nejzkušenějších zde na foru a asi o těch notebookách doprdele něco ví, ne? tak tu přestan rozjíždět ty tvý sprostý nesmysl a jestli se ti to nelíbí, tak turn around..keep walking fanzy..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Jeee, notes za 40papiru... to jo, to bych si dal libit muj notes je standardni plastak, vis Honzo?
Honzo, opravdu jsou MSI dost bidne notebooky, ted sme tu resili s jednim clovekem na foru jeho MSI, a Athlon X2 co ma uvnitr... jestli ti prijde kvalitni notes ten, co v plne zatezi dokaze varit na 91°C, tak pak smekam, jdu si MSI koupit a prestanu ho tady pomlouvat (muj notes taky neni zadna lednicka, v zatezi dokaze udelat takovych 67°C) ale urcite tam vidis ten rozdil sam jinak notes me stal v cervenci 2007 - 18k
Honzo, opravdu jsou MSI dost bidne notebooky, ted sme tu resili s jednim clovekem na foru jeho MSI, a Athlon X2 co ma uvnitr... jestli ti prijde kvalitni notes ten, co v plne zatezi dokaze varit na 91°C, tak pak smekam, jdu si MSI koupit a prestanu ho tady pomlouvat (muj notes taky neni zadna lednicka, v zatezi dokaze udelat takovych 67°C) ale urcite tam vidis ten rozdil sam jinak notes me stal v cervenci 2007 - 18k
Naposledy upravil(a) Solitary dne 21 úno 2008 21:39, celkem upraveno 1 x.