darkstone píše:Koukam pane ty si asi žádný problém nikdy neměl, že "nás" označuješ za zoufalé uživatele:)) každopandně to, že technici neodpovídají je pravda. Problém se zamrzáním disku se zatím nepodařilo vyřešit. Osobně jsem přešel na visty a problém je pryč...
Tak jsem pred svatkama problem zatuhavani zaregistroval taky a zbavil se ho
Podle mne je problem jak uz tu nekdo nekde psal ve zpusobu aplikaci M$ zaplat.
Po jedne takove hromadne aktualizaci to zaclo tuhnout. Vratil jsem tedy cely system pomoci System Restore zpet k zakladni instalaci Win XP tak jak byla predinstalovana od VBI (jo byl jsem lenivy natahovat se s SATA-AHCI).
Pak jsem nechal zbehnout aktuializace, ale na vicekrat (pokud se napr. nabidne Net 1.1 a hned SP na nej tak ne spolu). Dale jsem vzdy vynechal nastroj na odstraneni skodliveho software a IE7.x protoze i tak pouzivam FF a AVG free.
Po kazdem zaplatovani jsem cca hodinu pracoval tak abych zatuhnuti spolehlive rozeznal. Pokud bylo po hodine vse ok pokracoval jsem v dalsim zaplatovani.
Nestahoval jsem zadne ne-automaticke zaplaty protoze po nekterych takovych pokusech prestal spravne fungovat SpeedStep procesoru a musel jsem to rolbacknout.
Zaplatovani XPecek jsem tak provedl cca na 4 kroky. Cely cas byl defaultni ovladac grafiky ten jsem zmenil az uplne nakonec, ale s nim to asi nesouvisi (prvotni zatuhavani nastalo s predisntalovanym gr.ovladacem).
Tak zacinam podezrivat M$ ze te zaplaty maji zmotane schvalne aby podporili prechod na Win Hlista protoze nestastnik postizeny zatuhavanim vzdy vygrepuje vysledek problemu ... prechod na Hlistu. No u mne se jim to nepovedlo
VBI jsem kupoval prave k vuli tomu ze ofico podporuje XP jinak bych sel do necoho drazssiho a lepsiho.