MSI GX630X-008CZ

notebooky MSI a vše kolem nich
perruzzi
občas něco napíše

Příspěvekod perruzzi » 22 lis 2008 09:10

Čau, mám trochu problém s tím že když noťas hodim do režimu spánku, tak ho už nerozjedu - zůstává vyplý display. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? dik.

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 22 lis 2008 10:03

je to chyba biosu musis ho updatovat :wink:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

perruzzi
občas něco napíše

Příspěvekod perruzzi » 22 lis 2008 10:10

Ok zkusím to , dík za radu . :D

kubik-kubik

ECO a Turbo

Příspěvekod kubik-kubik » 26 lis 2008 01:58

Komu nejde ECO a TURBO mod. tak nainstalujte scm ktere je na CD pribalenem k nb. kdyz date otevrit cd je to nekde ve slozce aps nebo tak nejak a scm a funguje . popripade komu to nefunguje s scm z cd tak zkusit stahnout posledni verzi z netu.. Jinak tenhle notes mam a jsem zcela spokojen .. Mam tam 32bit vistu kvuli sleep mode kterej bohuzel ve 64bit winech nejde probudit.. Zatim cao

jessy
občas něco napíše

Re: MSI GX630X-008CZ

Příspěvekod jessy » 26 lis 2008 05:06

pokud tu ma nekdo tip jak opravit rezim sleep a ECO mode na vista 64 bit sem s nim budu vdecnej za kazdou radu ... diky

edit: no tak ted se mi este pridal dalsi problem obcas se mi resetne pocitac spustim nejakou aplikaci napr Heroes 4 a modry okno a error s nakym DLL

chci se zeptat ma nekdo tento notebook na vista 64 bit co mu normalne chodi?[/quote]

Zdar, nevim či je to ešte akt. ale kamos ma teraz na tomto booku nainstal vistu ultimate 64, a funguju mu bez probl. vsetky tlac., i eco a turbo

Predtym to blbo instal, nahadzal tam všetky ovl. z netu, nedal nech si to samo vyhlada. A viysta je oproti xp v tomto lepsi, neni treba zadavat cestu az ku konkr. ovl. ale stací treba klidne zadat pism disku, kde su ovl. uložené, a ono si to už všechno projde a najde samo. Co som to mal doma, tak sa mi to celkom paci az na tu klaves, tie tlac. by mohli bytť z nejakeho mekšího plastu, ale zas to neni az tak špatný. Tepl. pri kanc. aplik a netu tesne pod 50 st (GX 630)a co se týka hluku, bol som milo prekvap., ani som to nepočul. Ale nehral som hry, ciste office, net atd...

kubik-kubik

Příspěvekod kubik-kubik » 26 lis 2008 17:45

Nainstaloval si SCM z cd od notebooku? me to fungovalo i na 64bitu ale sleep mode jsem nezprovoznil..

EDIT: Jinak je to stroj dobrej ale desnej topič. Vsechno na tom slape na plny pecky i far cry 2 ale chladici podlozka od zalmana to asi jisti . :)

piccolino

Příspěvekod piccolino » 03 pro 2008 07:23

Zdravim vas borci.
Potreboval by som radu.
Kupil som MSI VR630X-048CZ 16" SI40 160G 1GB WEBCAM, no a neda sa don nainstalovat XP. CD s XP nabootuje, skontroluje si konfiguraciu a ked si to ma zacat kopirovat subory na HDD tak to vyhodi modru obrazovku. (rychla smrt)
Neviete o nejakej finte ako na to?
Dakujem.
Naposledy upravil(a) piccolino dne 03 pro 2008 08:17, celkem upraveno 1 x.

kubik-kubik

Příspěvekod kubik-kubik » 03 pro 2008 07:54

V biosu si nastav aby se ti ten disk hlasil jako IDE..

piccolino

Příspěvekod piccolino » 03 pro 2008 08:15

kubik-kubik píše:V biosu si nastav aby se ti ten disk hlasil jako IDE..

Hej, ibaze tam taka moznost nie je.
BTW pouzivam upraveny win. XP s drivermi na SATA, ten co je tu na fore a nic. Wistu som don natiahol, no neviem ako to pojde s 1GB ram. :cry: No kazdopadne by som tam xcel dat XP.

kubik-kubik

Příspěvekod kubik-kubik » 03 pro 2008 08:30

Tak to je divne ze tam ta moznost neni.. Kazdopadne vic ti neporadim promin. Jinak Visty s 1gb jsou tak na hrane no ale ciste na internet a nejaky lehci programy ok. kazdopadne na nejaky velky gameseni to nebude.

piccolino

Příspěvekod piccolino » 03 pro 2008 09:10

Poradi mi niekto, ci by bolo mozne flashnut don tento Bios? Mozno by to vyriesilo moj problem.
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... d_no=1650#
Na tomto webe je uvedene len VR630

NOTEBOOK MSI VR630X-048CZ
V notese je Bios build A1672NMS ver.1.0E z 10.10.2008

Dakujem.

piccolino

Příspěvekod piccolino » 04 pro 2008 21:13

piccolino píše:Poradi mi niekto, ci by bolo mozne flashnut don tento Bios? Mozno by to vyriesilo moj problem.
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... d_no=1650#
Na tomto webe je uvedene len VR630

NOTEBOOK MSI VR630X-048CZ
V notese je Bios build A1672NMS ver.1.0E z 10.10.2008

Dakujem.

Naozaj nikto nevie poradit? :cry:

piccolino

Příspěvekod piccolino » 06 pro 2008 21:39

piccolino píše:Kupil som MSI VR630X-048CZ 16" SI40 160G 1GB WEBCAM, no a neda sa don nainstalovat XP. CD s XP nabootuje, skontroluje si konfiguraciu a ked si to ma zacat kopirovat subory na HDD tak to vyhodi modru obrazovku. (rychla smrt)
Dakujem.

Neviete niekto preco vyhadzuje tu modru obrazovku? :(

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 06 pro 2008 21:43

muze byt ruzne spatny windows pokud nemas originalni, konflikt ovladacu, nejaky spatny program....
Jedinou pravdou je, že všichni lžou

Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220

MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

piccolino

Příspěvekod piccolino » 07 pro 2008 10:33

Damianus píše:muze byt ruzne spatny windows pokud nemas originalni, konflikt ovladacu, nejaky spatny program....

Skusal som 3 rozne CD win XP a vysledok je stale ten isty. Pododne to dopadlo pri instalacii visty, ked som pouzil Paradox crack, tak to tiez hodilo modru smrt. No tento problem sa da vyriesit starsimi ovladacmi.
Momentalne je v nom origo Vista, ale ten notes akosi Vistu velmi nemusi s 1GB ram. Xcelo by to nejak rieseny win XP ktory by nerobil konflikt. Ale to asi chvilku potrva kym niekto pride na to, ako to vyriesit. Kazdopadne dakujem a budem experimentovat dalej.

Zpět na „notebooky MSI“