MSI vs HP
-
- píše často
globe: Vymýšlíš si. Pokud ti není minimálně 40 a pod rukama ti neprošly desítky notebooků, nedovol si na MSI křivého slova. Seč se se zlou potážeš...
Tziky: Stačí se podívat na MSI po roce používání....až na výjimky hrůza. Ale ok, kvůli tobě počkám, začnu si kupovat desítky notebooků a aktualizovat znalosti (nezbytné všem majitelům MSI - jak resetovat BIOS, jak flashnout BIOS, jak čistit větráček, jak upravit chladící podložku, jak správně zavírat víko...viz spousty topiců zde, na živě i jinde)
Tziky: Stačí se podívat na MSI po roce používání....až na výjimky hrůza. Ale ok, kvůli tobě počkám, začnu si kupovat desítky notebooků a aktualizovat znalosti (nezbytné všem majitelům MSI - jak resetovat BIOS, jak flashnout BIOS, jak čistit větráček, jak upravit chladící podložku, jak správně zavírat víko...viz spousty topiců zde, na živě i jinde)
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32
Hm tak to mám asi štěstí........., že by výjmečně kvalitní kus který denně přenáším, 20x denně otevřu a dokonce i zavřu atd????? Vzpamatuj se
Dej si závod s kolegou, můžete po nich skákat, a čekat komu dřív dorazí servis, jiné využití stejně nemají tak nějak jim něco chybí, že by výkon??????( rejpat jsem sice nechtěl ale tady je to opravdu samý znalý uživatel)
Dej si závod s kolegou, můžete po nich skákat, a čekat komu dřív dorazí servis, jiné využití stejně nemají tak nějak jim něco chybí, že by výkon??????( rejpat jsem sice nechtěl ale tady je to opravdu samý znalý uživatel)
MSI GT735
-
- píše často
Ano není to nejlepší řešení,ale když to máš třeba na chladící podložce,tak je celý notebook výše a hřeje velmi málo.Ale to samozřejmě není omluva výrobce.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tziky píše:Hm tak to mám asi štěstí........., že by výjmečně kvalitní kus který denně přenáším, 20x denně otevřu a dokonce i zavřu atd????? Vzpamatuj se
Edit: mažu to, to sem nepatří. Kdo má prachy na výkon a kvalitu, ten je má. W700 a jeho čtyřájdro, to je proti tvému MSI vážně bída s nouzí..
Já potřebuju pořádnou záruku, mezinárodní, protože cestuju a notebook potřebuju k práci a studiu, je nás takových víc.
Hry nehraju, takže výkon grafické karty je úplně jedno.
Na hraní doporučuju TravelMate, A300 Pro a nebo hodně peněz, protože podle mě jsou někde jinde, než MSI GX620.
Tziky píše:Dej si závod s kolegou, můžete po nich skákat, a čekat komu dřív dorazí servis, jiné využití stejně nemají tak nějak jim něco chybí, že by výkon??????( rejpat jsem sice nechtěl ale tady je to opravdu samý znalý uživatel)
"muhehe"
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Čavte prispeje sem aj nejakí slovák Takže vidím že je tu debata 99% o MSI no ak tu je ešte pôvodný uživateľ čo zalotil tuto temu a chce notebook na hry za slušnú cenu tak mu odporúčam acer aspire 7730G. Neviem prečo ma väčšina ľudí názor že aceri sú zlé...ja mám tento book už pár mesiacov a som nadmieru spokojný...výkon na jedničku, pevný je až až kedže ho prenašam v igelitke každy tyžden A má 17 display čo je pri hrách super ak ide uživateľovy hlavne o hry. Zatial s nim nemam žiadne problemy...a u väčšiny MSI nie sú inštalované OS...čiže ak chce majitel original nech si prirata cenu OS k booku.
PS:crysis ide na high detaily dx9 plynule to len pre porovnanie vykonu na mojom booku zatial jedina hra čo sekala na ultra high detailoch
čavte
PS:crysis ide na high detaily dx9 plynule to len pre porovnanie vykonu na mojom booku zatial jedina hra čo sekala na ultra high detailoch
čavte
-
- Moderátor
-
- Moderátor
špatně to není, ale spousta zkušených uživatelů prostě vždycky doporučuje business notebooky a jsou to jen jejich názory a nikomu nic nevnucují. někdo prostě poádá o radu a pokud většina lidí, co mu odpoví upřednostňuje business segment tak mu ho holt doporučí. Pokud se vás tu najde více, co jste zastánci výkonu a ne kvality a bude vás hodně, tak se na tomto foru zase začnou doporučovat multimediální a "herní" notebooky...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“