Dneska uz temer nejsou hlucne notebooky ( kdyz jsou v modu minimalni spotreby). Bude odfukovat pri narocnych vypoctech a zaprahu grafiky, v modu min. spotreby by mel jet potise.
Neboj se, U Celsiusu vedle neslapnes. Nevim, jestli Maxxz ma zkusenosti s Celsiusem, ale ono obecne s timto notebookem moc zkusenosti nejsou, protoze si ho kupuje uzka skupina lidi. Ale je to vrcholny model FSC, tak bych se nebal niceho. Jejich klasicke pracovni stanice jsou prvotridni, takze bych se v mobilni oblasti nebal. Prsty si ohrejes na Amilu Ale nekdy to je prijemne
no doufam ze se nespalim budu obednavat pres net tak mam pripadne 30 dni na vraceni. Jeste maly dotaz k tomu vracení muzu to vratit i kdyz otevru krabici a budu ho treba tyden pouzivat a pak zjistim ze mi nevyhovuje. a pak ho mam poslat nebo radsi zavest na prodejnu a penize mi ihned vrati?
Tak vratit ho muzes a vic bych neresil a nebal se. Jinak si myslim, ze kdyz ti nesedne tenhle notebook, tak uz asi zadny Jinak si myslim, ze displej je matny, ale nemohu to potvrdit.
no prave display chci jedine matny jiny nechci ty leskle se mi ani trochu nelibi vidim se vnich jako v zrcadle porad nemusim vydet ten svuj ksich rano pred zrcadlem to mi staci