tak dnes mi konecne doniesli R500 s ATi (objednavane z cybexu)... ziadne recovery CD/DVD sa nekonali - len notas, baterka, nabijacka a navod v CZ a EN... spracovanie hodnotim na vybornu - plasty drzia pevne, nevrzgaju, sice sa trosku prehybaju v okoli repro a nalavo od touchpadu, ale pokial by som necital cely tento thread, tak by som to ani nepostrehol... zavrete veko displeja ma urcitu volu, ale vzhladom k tomu, ze su na nom "distancne nozicky" tak sa netreba obavat o poskodenie displeja... klavesnica je takisto tvrda, nikde sa neprehyba... chladenie takisto super, teploty sa drzia na velmi nizkych hodnotach aj v idle aj v zatazi (co je vsak sranda - ked prevratim NB hore nohami, tak teploty vyletia do zavratnych vysin
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)... skoda len toho hlucneho disku - jednak je pocut hrabanie hlaviciek, ale v tichej miestnosti aj samotne otacanie platni (uz som mal v ruke aj tichsie 2,5" disky)... pokial by to niekoho zaujimalo, tak sa jedna o 160GB Hitachi Travelstar 5K250... displej takisto super, ani jeden chybny (sub)pixel... trochu som sa bal, ze tych 1680x1050 bude na 15,4" vela, ale je to akurat, aj mensie pismena sa daju bez problemov citat bez toho, aby clovek bol nalepeny na obrazovke... sice som trosku "sklamany" z podsvietenia, lebo vela ludi sa tu vyjadrovalo o tom, ze je az prilis silne, ale mne pride uplne normalne aj na max (samozrejme cez den, v noci by mi to pochopitelne vypalilo oci)... co sa tyka piskania, tak notas piskol asi tak na sekundu v momente ked sa instaloval win, inak je ticho... vzhladom k tomu, ze to je moj prvy thinkpad, tak s trackpointom som este totalne gramblavy, bude si treba na to zvyknut, snad to nebude trvat dlho... este som vsak nemal cas spravit nejake vykonnostne testy ani testy vydrze na baterku, tak som zvedavy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... zatial celkove hodnotenie - za tie prachy si nedokazem nic lepsie ani len predstavit (kupoval som ho za 19400,- CZK, momentalne ho maju uz vsade za 22k+ CZK)...