Thinkpad R61 a vse kolem nej
http://www.youtube.com/watch?v=0dvV25Ft-ZY taketo nieco
kdyz ho zavres tak tam samozrejme vule je, to je u vseho, asi cena za jinak skvelej system otevirani.
plasty nejsou mekke ani nahodou, na me teda pusobi neznicitelne. podivej se a drz nejakou toshbibu A200 nebo podobne a to jsou mekke plasty.
plasty nejsou mekke ani nahodou, na me teda pusobi neznicitelne. podivej se a drz nejakou toshbibu A200 nebo podobne a to jsou mekke plasty.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
re
S tou vůlí, sakreš už se to tu řešilo mockrát. Demontuj přední plast a na strany nalep několikrát přehnutý papírek, tím se problém vyřeší, už to tak mám půl roku a nemusel jsem ani přitahovat šrouby. Holt už to není IBM.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
re
Nevím co Ti na tom přijde nesrozumitelné, prostě na kraje notebooku přilepíš papírek a trošku si pohraješ s tím, aby to bylo ok.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
Taky se vám stává, že vám nb prostě zamrzne a musí se čekat několik minut než se zase rozjede, nebo dokonce restartovat? mně se zdá, že se mi to děje častěji, než je zdrávo... Nemáte s tím někdo zk?
Díky
Díky
Lenovo TP R500: 15,4", Core 2 Duo 2.26GHz, 2 GB DDR3, Radeon 3470, 16OGB, MS Vista Bus. +
ThinkPad port Advanced mini dock
ThinkPad port Advanced mini dock
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zkuz obnovu systému Třeba to helpne
nebo tam máš vira
NOD32 + Kerio Personal Firewall + SpyBot a nebudeš tam mít nic
(nic není 100% )
Já zas slyším semtam při pohybu kursoru takové klepání na velice rychlé frekvenci (jako by pracoval Hardisk - ale jen když pohybuju kursorem). Semtam to ruší. Nikdo neví co to je? Slyšel jsem tu něco o updatu Biosu, ale nevím přesně jak a co a tak (taky mi to už jednou písklo)
Ale to vše jen ! když jedu na baterku ! když jedu ze sítě, vše tiché jak ovečka po vyjmutí jazyka.
nebo tam máš vira
NOD32 + Kerio Personal Firewall + SpyBot a nebudeš tam mít nic
(nic není 100% )
Já zas slyším semtam při pohybu kursoru takové klepání na velice rychlé frekvenci (jako by pracoval Hardisk - ale jen když pohybuju kursorem). Semtam to ruší. Nikdo neví co to je? Slyšel jsem tu něco o updatu Biosu, ale nevím přesně jak a co a tak (taky mi to už jednou písklo)
Ale to vše jen ! když jedu na baterku ! když jedu ze sítě, vše tiché jak ovečka po vyjmutí jazyka.
re
Klasicky přes system update v thinkvantage... A nebo taky přes podporu na lenovo.cz
A přes lenovo.cz si dej velký pozor, jestli stahuješ správný bios pro tvůj nout!! Radši si to všechno 2x přečti.
A přes lenovo.cz si dej velký pozor, jestli stahuješ správný bios pro tvůj nout!! Radši si to všechno 2x přečti.
TP R61 T8100-2.1/15.4/1x2G/160/nVidia/DVD±RW/XPP
CAu uvazuji o koupi tohoto notebooku(TP R61 T8100-2.1/15.4/1x2G/160/nVidia/DVD±RW/XPP), chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate jeho fotky, nebo odkaz na ne. Vubec jsem na internetu nenasel fotky
jeho sase atd. Diky
jeho sase atd. Diky
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“