Dam si sklenicku portskeho.
Jinak chvalim router Asus WL-520GC - velmi pekne provedeni, baleni, dokumentace a uzivatelsky software.
Sem rad, ze sem nakonec nekoupil ten nejlevnejsi TP-Link, tohle ma preci jenom svoji uroven. A hezky voni ...
Tak na tvym neni co řešit, ne? Zapni NumLock, zapni ScrollLock, vypni ScrollLock a... a je tomobilcarl píše:nu dobrá no..já jen, že na mým miláčkovi by se mi něco takovýho šiklo. Vcelku mě to někdy štve...ale už jsem si zvykl..
swarm píše:Tak na tvym neni co řešit, ne? Zapni NumLock, zapni ScrollLock, vypni ScrollLock a... a je tomobilcarl píše:nu dobrá no..já jen, že na mým miláčkovi by se mi něco takovýho šiklo. Vcelku mě to někdy štve...ale už jsem si zvykl...
Mi neříkej, že tenhle tajný postup pro HPčka neznáš.
Tak to teda obdivuju, mě teda v nevyspalosti po tak krátké době nevzbudí žádný budík.Damianus píše:to ja zese asi kafe jsem uplne KO sel jsem spat v 8 rano a budik jsem mel na 10
YOP me taky ne ale nekdy to je staci prekonat takove to stadium polozdechlosti a pak uz je to ok. Doufam ze se dnes vecer konecne vyspim a nebudu pracovatswarm píše:Tak to teda obdivuju, mě teda v nevyspalosti po tak krátké době nevzbudí žádný budík.Damianus píše:to ja zese asi kafe jsem uplne KO sel jsem spat v 8 rano a budik jsem mel na 10
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.