Nowi: Tuto otázku jsem řešil dlouho a nakonec jsem se rozhodnul pro FS. Shodou okolnosti kamarad ma toho Acera. Netestovali jsme nijak extremne vykony tech notebooků, protože on tam ma XPMCE a ja Visty, ale pri zakladnich testech pomocí Everestu jsme dosli zhruba ke stejným výsledkům +- takze výkonove jsou ty notebooky totožné. Ovsem i kdyz ten Acer ma mensí rozliseni displaye tak je mnohem kvalitnejsi nez display FS (celkovy dojem, pozorovaci uhly ...). Kdyz bych porovnaval hry tak treba STALKER na jeho jede bez problemu, ale můj FS s Vistama jej nerozdejcha takove slideshow jsem snad jeste nevidel
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
docela to zamrzi a to jsem zkousel vsechny rady a postupy z for. Jinak s ostatnima hrama nemam problém v pohode rozhejbu Company of Heroes, GTA SA, Titan Quest. Dalsi hry jsem nezkousel, ale Visty k vetsine her nejsou moc priznive nakloneny. Kdyby se nedodavaly k tomu notebooku impicitne tak bych radeji volil XP. Jinak co se tyce treba klavesnice tak se mi vic libi ten Acer. Rozlozeni je mnohem prijemnejsi a maly shift u sipek (FS) me dost nevyhovuje. Stejne jako HOME a END ktere musis zmacknout s klavesou Fn. Dal se mi zda ze kvalita pismen vzhledem k vydrzi neni vubec osilniva a uz se mi trochu maze pravy SHIFT, CTRL, FN, ALT a nejpouzivaneji pismena cestiny jako A E I O U .
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Jak to bude necitelny pujdu jim to do FS hodit na hlavu.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jinak nevim co bych uz psal klidne se ptej pokusim se ti odpovedet.
Lubo: Diky za tip.Vyzkousim a napisu kolik jsem dostal v 3DMarku
Edit:/ Ted jsem zkousel 3D Mark 06 a to se pobavite 1355 bodů nejrychleji ty testy jely 11fps jdu zkusit vratit původni ovladace na grafiku jinak letim do obchodu a jeste dneska kupuju XPcka.
PS Kamarad s tim Acerem mel 4162 bodů.
PS2: Jsem plasan a mel jsem Catalysty stazene na minimum ted je score 3989.