Notebook s integrovanou grafikou
-
- Moderátor
Tak u mě nastala změna, neboť mě dell trochu naštval (opravdu po mě chtějí 28tis. a ještě k tomu to datum dodání
)...Řekla jsem si, že radši něco ušetřím a začala jsem hledat znovu a protože jsem nic jiného nenašla, tak asi vezmu tu Toshibu http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... d74559.htm , o které jsem přemýšlela hned na začátku. Myslím, že je to na tu cenu velmi slušný NB. Tak snad nebudu litovat..

Rexy: No je pravda, že ta Toshiba mi padla do oka jako první..pak jsem se rozhodla pro ten dell inspiron..na tý Toshibě mi trochu vadil ten vzhled, ale teď jsem tento NB viděla v K+B naživo a usoudila jsem, že není vůbec špatný, tak jsem o něm začala zase uvažovat a protože mě dell naštval, tak mi zbyl jako jediný...takže v podstatě máš pravdu v tom, že jsem se zas vrátila na začátek
A jak se znám tak svůj výběr stihnu ještě několikrát přehodnotit než skutečně objednám..no prostě já a rozhodování - hrůza

A jak se znám tak svůj výběr stihnu ještě několikrát přehodnotit než skutečně objednám..no prostě já a rozhodování - hrůza

to Nefertiti
ja ji videl jen na tom obrazku a docela se mi libi - zrejme mam 'siroky zaber' protoze muj inspik se mi taky libi a nekdo ho tu potupil.
ale rozhodujici je co se libi tobe - aby az zjistis ze tohle nejde tak jak sis predstavovala ze huci vetrnik a ze ho na kline neudrzis jak je horkej a ze ... (dopln si sama) tak ti musi zbyt neco kdy si reknes - ale je hezkeeej!
ja ji videl jen na tom obrazku a docela se mi libi - zrejme mam 'siroky zaber' protoze muj inspik se mi taky libi a nekdo ho tu potupil.
ale rozhodujici je co se libi tobe - aby az zjistis ze tohle nejde tak jak sis predstavovala ze huci vetrnik a ze ho na kline neudrzis jak je horkej a ze ... (dopln si sama) tak ti musi zbyt neco kdy si reknes - ale je hezkeeej!
Rexy: No doufám, že takhle nedopadnu
Podle mě si na každém NB někdo najde nějaké to minus, já jen doufám že jich neobjevím moc..ale zase si můžu říkat, že jsem aspoň ušetřila nějaké těžce vydřené penízky, protože pochybuju, že například s tím dellem bych byla 100procentě spokojená. Taky by se na něm něco našlo a to bych pak teprve litovala...

Podle mě si na každém NB někdo najde nějaké to minus, já jen doufám že jich neobjevím moc..ale zase si můžu říkat, že jsem aspoň ušetřila nějaké těžce vydřené penízky, protože pochybuju, že například s tím dellem bych byla 100procentě spokojená. Taky by se na něm něco našlo a to bych pak teprve litovala...
to Nefertiti
to mas pravdu - ja to taky umyslne nadnesl
jam mam uz jeden duvod k nespokojenosti - tu vistu home premium. nevedel jsem ze neumi nektere veci na ktere jsem zvykly z xp professional (protoze neni professional) a upgrade na verzi ultimate stoji skoro 5 tisic
ale jinak myho inspika porad jeste hladim 
to mas pravdu - ja to taky umyslne nadnesl

jam mam uz jeden duvod k nespokojenosti - tu vistu home premium. nevedel jsem ze neumi nektere veci na ktere jsem zvykly z xp professional (protoze neni professional) a upgrade na verzi ultimate stoji skoro 5 tisic

Myslim ze tyhle Toshiby maj trosku mekci plasty, aspon co si pamatuju... ale nejsem si jistej, oni maj ty oznaceni a aby se v tom cert vyznal
ale jinak peknej kousek... jestli je ta vaha skutecna (2,5kg) tak je to fajnove, snad to neni cena za ty plasty
a na bily klavesnici nebude videt usazenej prach
to je taky bonus...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“