Zdravim vsechny kolegy z "branze"...
Neda mi to, a take rad prilozim do tematu XP vs. VISTA....
Na pujcenym notesu jsem mel skoro 2 mesice VISTA bez rozhrani AERO (GK. nezvladala) a vylozene me "sralo" to jejich neustaly ptani se na vsechny akce, ktere jsem chtel provest, tzn. mazani, kopirovani, atd... Neustale samy Adminovsky prava, i kdyz jsem byl po adminem prihlasen...
Dale jelikoz delam v odvetvi PC siti a tak kolem toho, tak me taky stvalo, jak byl Prikazovy radek(ktery dost vyuzivam) pekne osekany a neustale mi to psalo, ze proste nemam adminovsky prava a tak nic nebude... Kdyz to dela u blbyho Release IP, tak to uz je moc... A odpojovat UTP ci nedejboze restartovat nehodlam...
Prej se daj tyto "kraviny" vypnout, ovsem do registru zasahovat nehodlam... Pokud to jde i jinak, rad se priucim...
Ted konkretne k notebooku Acer Aspire 5920G, mam tu s tim TV tunerem a 250GB HDD (je v nem opravdu 5400RPM disk...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Visty z neho sly hned po vypaleni Recovery media (co kdyz Ty VISTA jeste nekdy pouziju, ze?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
).
Mam v nem tedy XP a naprosta spokojenost...
Akorad mam trochu vytky k samotnemu notesu...
Musel jsem prelepit ty gumovy chranice na display, pac kdyz jsem ho mel v batohu, tak se plasty vika a zakladny odiraly o sebe a vypada to pak jak mastnota a neda se to uz nijak resit...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ovsem jsem to vyresil tak na pul, pac kdyz na nej pri zavrenym stavu polozim ruku, tak ta jedna gumka ma silu proklicknout leve tlacitko na Touchpadu (o nem nize)... Tak ze by Designeri v Aceru vedeli proc tam dat jen ploche zaslepky?
Pritom v recenzi treba na czc na nem jsou normalne zaoblene...
Hreje se jak svina, jen co je pravda... (vyreseno podlozenim stareho mobilu (N5510), ony se ty padla vobcas i hodi, jeste ze sem ho nevyhodil
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)...
Dale Touchpad...: dost casto si dela co chce, takze jednim slovem: DIVNEJ!
V XP mi nefacha TV a Multimedialni "tlacitka" na prave strane... kvuli tomu asi casem nahodim ty VISTA...
Koupil jsem si do nej Ext. zvukarnu Creative X-Fi Notebook a zvuk je lahoda...
Jinak designove je uplne super... takovej milasek...
Ani se nijak extra nespini...
No a vykon je uplna lahoda...
Kdyz na nem slapou UE3 hry na plny detaily, tak na rok nemusim resit obmenu....
Co se tyce proflakleho sloganu: NB neni a nikdy nebude na hry...: Kucí, nezavidte, ze si radsi koupime "slabsi" notes za 35 000,- nez tu samou PC sestavu za 15 000,-
To pohodli je totiz k nezaplaceni, ale o tom vy vetsinou nevite, pac jste notes nikdy nevlastnili a delate machra ze mate kompa v 2x lepsi vybave za 20 kuliku i s LCD...
Tot asi vse... Snad ste u toho neusli...
I'll be back...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)