HP Compaq 6735s
hp 6735s - samovolný restart
Ahoj mám tento notebook od začátku října 2008. Byl jsem s ním do této doby spokojený. Ale včera při hraní se mi zničeho nic resetoval. Najel mi sice do XP(zobrazila se plocha a všechny ikony), ale pak se hned zase restartoval. Po chvilce zkoušení se dokonce sám vypnul, a když jsem ho chtěl zapnout tak, vůbec nereagoval, až po delší době, ale celé se to zase opakovalo. Mám Windows XP SP 3 (originál), notebook sem kupoval bez OS, nainstaloval systém, všechny ovladače z netu a šlo to. Je zajímavé, že když jsem to chtěl přeinstalovat, tak to chvilku šlo, vybral jsem si položku opravit, ale poté se mi to zase vypnulo:-( Jinak píšu z toho samého notebooku, ale z OS Fedora 10 a jede to bez problémů, ale potřebuju, aby mi fungovaly XP, kvůli škole.
-
- píše často
pochybuji, hry urcite nehral pri behu na baterii a pri napajeni ze site tam baterie ani nemusi byt, aby notebook jel.
spise me jako prvni napadlo prehrati, zajimave, ze linux jede vpohode...
jinak, co delaji teploty a vetracek?
spise me jako prvni napadlo prehrati, zajimave, ze linux jede vpohode...
jinak, co delaji teploty a vetracek?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Devilek: Byl jsem až sám překvapen s jakou to bylo rychlostí. Notebook sem tam nesl ve středu po obědě asi v 13. hodin a říkal jsem jim, že ho potřebuju co nejrychleji, kvůli škole. Druhý den (čtvrtek) v 14. hodin mi volali, že si pro to můžu přijít. Celkově na servise působili mile a vřele. Bylo to v Brně a ta firma co to dělá se jmenuje XANADU. Má ještě další pobočky po republice. S Brněnskou jsem velice spokojen a doporučuji. Nemusel jsem nic platit, notebook je v záruce.
je docela mozny ze fedora pri vysoke teplote cpu zacne strkat prazdny cykly procesu aby ho ochladila na ukor vykonu..Jak je to vlastne u HP s otviranim NB a cistenim ?? At vim, az se zacne prehrivat. Ja si svoje VBI cistim co 2 mesice, vlezt muzu vsude a zaruku neztracim, predpokladam ze zde by cisteni doma taky nemel bejt problem
HEL81 archlinux x86_64, HP 4340s core-i5 ivy bridge Win8
-
- občas něco napíše
HP 6735s Bios uprgade problem
Ahoj mam notebook HP 6735s a stahl jsem si upgrade na bios, vsechno je v pohodele az nato ze se graficka karta taktla na 700mb a sebralo to z ramek 450 mb.. samozrejme to nejde v biosu zmenit a tak se ptam jestli má nekdo reseni .. diky za odpoved
-
- občas něco napíše
Re: HP 6735s Bios uprgade problem
kmortezano píše:Ahoj mam notebook HP 6735s a stahl jsem si upgrade na bios, vsechno je v pohodele az nato ze se graficka karta taktla na 700mb a sebralo to z ramek 450 mb.. samozrejme to nejde v biosu zmenit a tak se ptam jestli má nekdo reseni .. diky za odpoved
Úplně jsem tě nepochopil, ale kolik ti bere grafika z ramky pokud máš verzi s integrovanou HD3200 můžeš ovlivnit jen množstvím osazené ram. Pokud máš verzi s dedikovanou grafikou tak tam ti v základu nebere z ramky nic, až při hře si může přikrást z ram.
HP Pavilion dv3600ec, T6400, 3GB, 320GB, 9300M GS.Logitech V550 nano. HP ProBook 4515s, M500, 4GB, 500GB WD, HD 4330. Logitech maraton M705.
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“