bezdrátová myš

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
Hikari
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 15 led 2012 16:42

bezdrátová myš

Příspěvekod Hikari » 15 led 2012 16:52

Dobrý den, mám bezdrátovou myš logitech http://www.czc.cz/logitech-mx620-cordle ... position=1 a podařilo se mi u ní zalomit ten USB přijímač v počítači. Dá se to vyměnit, nebo si musím koupit novou myš? Předem děkuji za odpovědi...

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1669
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 19 led 2012 16:47

tušim, že jednu dobu i nabízeli samostatný adaptér ... zkus aukro nebo ebay nebo náš bazar ... třeba narazíš na někoho komu zůstal adaptér a má rozbitou myš :)
Naposledy upravil(a) admin dne 20 led 2012 18:07, celkem upraveno 1 x.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9097
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 20 led 2012 07:18

Takze odpoved zni, ze nekoupis zvlast.
Takze bud jak radi admin nebo koupit jinou mys.
Asus ROG Strix G18

Hikari
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 15 led 2012 16:42

Příspěvekod Hikari » 08 bře 2012 11:58

tak to ste mě nepotěšili... ale díky za odpověď...

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7536
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 08 bře 2012 12:13

Hikari: mozes skusit logitech support. ale pri dnesnych nizkych cenach Logitech mysi je mozne, ze novy vysielac ako nahradny diel na objednavku by nestal o moc menej ako nova mys.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Hikari
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 15 led 2012 16:42

Příspěvekod Hikari » 08 bře 2012 21:54

asi mám jinou představu o nízkejch cenách :D ale musím uznat, že cena tý myši od tý doby co sem jí kupovala klesla docela dost... každopádně mám pocit, že sem někde na netu četla, že se dá ta malá blbost k tomu dokoupit, ale za ty prachy se to fakt nevyplatí. Bylo to ale k jiný myši od jiný firmy, ne přímo k týhle...

horacio22
občas něco napíše
Příspěvky: 13
Registrován: 01 bře 2012 16:37

Příspěvekod horacio22 » 11 bře 2012 22:30

jo mě už takhle odešli dvě myši tak jsem si nakonec pořídil myš s blutethoot a po nepřilíš dlouhé době se z neznámých příčin porouchala i ona (a to vypadá funkčně ale prostě asi se rozbil vysílač toho BT) :-D

Hikari
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 15 led 2012 16:42

Příspěvekod Hikari » 11 bře 2012 22:47

asi někde doma vyhrabu starou kuličkovou klasiku na šňůru a bude :D btw kdesi sem vyčetla, že přímo tadle myš, co sem jí rozflákala funguje jenom ve widlích a v macu... je to vůbec možný? Dyť by to snad mělo bejt jedno ne? Už si začínám coby čerstvej uživatel linuxu připadat diskriminovaná :D Autocad dejme tomu, ale myš? To snad ne... doufám, že to byl nějakej kec, i když to bylo napsaný v parametrech v nějakým internetovým obchodě... Nerada bych totiž zjistila, že mi ta myš je k ničemu, až si konečně koupím novou. Chtěla bych tu samou, pač je fakt výborná... S tim, že si teda budu muset dávat větší pozor na tu záležitost s USB.... :D

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 11 bře 2012 23:13

Ona bude fungovat i v linuxu, jen ne na 100%. Myši mají více "úrovní" funkčnosti (tedy samotné polohování a základní tlačítka, nad tím nějaké nastavování citlivosti a dodatečná tlačítka) a Linuxový kernel určitě bude podporovat tu základní funkčnost (HID profil). Jen díky tomu, že Logitech nemá pro Linux ten svůj Setpoint (a díky tomu nebudou fungovat nějaké ty serepetičky), tak ho neuvádí v seznamu podporovaných systémů.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Hikari
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 15 led 2012 16:42

Příspěvekod Hikari » 11 bře 2012 23:28

jo ták... no tak bez těch sesepetiček se snad i obejdu... to by bylo smutný mít myš spuštěnou ve winu :D

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 12 bře 2012 12:06

Tak neber to tak směrodatně, ono to třeba fakt nemusí fungovat out-of-box. Ale nadruhou stranu i kdyby to nefungovalo, tak téměř určitě to už někoho naštvalo a rozhodl se to uchodit :-)
Lenovo X1 Carbon Touch



* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Hikari
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 15 led 2012 16:42

Příspěvekod Hikari » 13 bře 2012 00:12

jo, to si říkám poslední dobou skoro u všeho, že už to musel někdo řešit... Ale úspěšnost nic moc... tak se uklidňuju tim, že až budu mít čas nad tim strávit delší dobu, tak to nějak rozchodím... ale chtělo by to prázdniny... :D


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 4 hosti