bezdrátová myš
bezdrátová myš
Dobrý den, mám bezdrátovou myš logitech http://www.czc.cz/logitech-mx620-cordle ... position=1 a podařilo se mi u ní zalomit ten USB přijímač v počítači. Dá se to vyměnit, nebo si musím koupit novou myš? Předem děkuji za odpovědi...
asi mám jinou představu o nízkejch cenách ale musím uznat, že cena tý myši od tý doby co sem jí kupovala klesla docela dost... každopádně mám pocit, že sem někde na netu četla, že se dá ta malá blbost k tomu dokoupit, ale za ty prachy se to fakt nevyplatí. Bylo to ale k jiný myši od jiný firmy, ne přímo k týhle...
asi někde doma vyhrabu starou kuličkovou klasiku na šňůru a bude btw kdesi sem vyčetla, že přímo tadle myš, co sem jí rozflákala funguje jenom ve widlích a v macu... je to vůbec možný? Dyť by to snad mělo bejt jedno ne? Už si začínám coby čerstvej uživatel linuxu připadat diskriminovaná Autocad dejme tomu, ale myš? To snad ne... doufám, že to byl nějakej kec, i když to bylo napsaný v parametrech v nějakým internetovým obchodě... Nerada bych totiž zjistila, že mi ta myš je k ničemu, až si konečně koupím novou. Chtěla bych tu samou, pač je fakt výborná... S tim, že si teda budu muset dávat větší pozor na tu záležitost s USB....
Ona bude fungovat i v linuxu, jen ne na 100%. Myši mají více "úrovní" funkčnosti (tedy samotné polohování a základní tlačítka, nad tím nějaké nastavování citlivosti a dodatečná tlačítka) a Linuxový kernel určitě bude podporovat tu základní funkčnost (HID profil). Jen díky tomu, že Logitech nemá pro Linux ten svůj Setpoint (a díky tomu nebudou fungovat nějaké ty serepetičky), tak ho neuvádí v seznamu podporovaných systémů.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“