Multimediální notebook do 40K
Re: Multimediální notebook do 40K
Rozdiel je taky, ze Helios by som sa hanbil vytiahnut na verejnosti, ma design ako pre 8 rocne deti.
Design je čistě subjektivní věc.
Já mám třeba toto a design se mi moc líbí
Já mám třeba toto a design se mi moc líbí
Asus ROG Strix G18
Můžu doporučit Dell 7577, sám ho mám nějakou dobu doma. Ve své třídě má suvéréně nejlepší chlazení, což je zásadní parametr má-li hrací nbk sloužit déle než je záruční doba, ta je navíc 3letá se slušným Dell servisem (sami přijedou).
Je třeba ale zvážit jaká varianta displeje ti bude vyhovovat. Většina modelů má takový nic extra FHD IPS, nicméně jestli si do teď byla zvyklá na 9 let starý TN tak si stále polepšíš a oči tě rozhodně bolet nebudou (je komplet bez PWM). Alternativou jsou nejvyšší modely s UHD displejem, které se dají klidně použít i na nějakou tu práci s grafikou (barevné pokrytí 97%), nicméně cenou za to je (kromě pěněz navíc), že se budeš muset uskromnit v nastavení detailů her, protože 1060 už na takové rozlišení úplně nestačí. Osobně mám verzi s FHD a jsem s ní (po troše kalibrace) spokojený.
Je třeba ale zvážit jaká varianta displeje ti bude vyhovovat. Většina modelů má takový nic extra FHD IPS, nicméně jestli si do teď byla zvyklá na 9 let starý TN tak si stále polepšíš a oči tě rozhodně bolet nebudou (je komplet bez PWM). Alternativou jsou nejvyšší modely s UHD displejem, které se dají klidně použít i na nějakou tu práci s grafikou (barevné pokrytí 97%), nicméně cenou za to je (kromě pěněz navíc), že se budeš muset uskromnit v nastavení detailů her, protože 1060 už na takové rozlišení úplně nestačí. Osobně mám verzi s FHD a jsem s ní (po troše kalibrace) spokojený.
Hromovlad píše:Rozdiel je taky, ze Helios by som sa hanbil vytiahnut na verejnosti, ma design ako pre 8 rocne deti.
To je jen Tvůj pohled.Mě například vůbec nezajímá názor jiných lidí.Jen kvalita konstrukce a vlastnosti výrobku.Design nechám “blondýnám”.A všechno toto zavání tzv.maloměšťáctvím.Soused má toto auto,tak já si koupím taky takové,že?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“