HP Probook 6550b - rady a zkušenosti
Pri Probook 6550 (Intel) zarucene pasuje WWAN modul un2420 do vsetkych notebookov = uz neplati stav z minulosti, kedy bolo mozne mat WWAN len v hotovych zostavach priamo z tovarne. 6550b ma tak v zakladnej zostave 2 anteny pre WWAN, slot pre SIMkartu a slot pre samotnu WWAN kartu.
Pri AMD (6545b, 6555b) to potvrdene nemam.
C
Pri AMD (6545b, 6555b) to potvrdene nemam.
C
diody na klávesnicí
V recenzi se píše, že diody nad klávesnicí jsou velmi svítící. Přijde Vám to až rušivé v noci?Šlo by to nějak vypnout?
HP ProBook 6550b , HP Compaq 6735b
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vinky píše:jinak notebook v podpisu mozna sviti podobne a az ted po recenzi jsem zjistil, ze je to otravny a tlacitka prekrejvam
Kdybych věděl, že se to u někoho může stát, tak to snad do recenze radši nenapíšu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Asi jsem divnej (teda určitě jsem divnej), ale když diody zakryju, tak úplně cítím tu úlevu v očích. Ale sám jsem teda hodně citlivej.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- občas něco napíše
Výdrž baterie
Nevím jakou práci máš na mysli!!! Při přehrávání filmů jsem se dostal přes 3hod při ztlumeném jasu displeje. Při zapnuté wifi a běžném surfování (jas ztlumený), taky nějak tak. Pokud se bude jednat o kancelářskou práci se ztlumeným jasem, tak 4 hod asi budeš atakovat. Pokud jede vše naplno a děláš něco trošku náročnějšího, tak něco přes 2hod. Jinak pokud ti výdrž nedostačuje lze koupit přídavnou baterii http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 40577.html Za tu cenu podle mě nic strašného a hned máš 10 hod navíc (real. 7 hod). Jinak ztlumeným jasem myslím cca. na 70% a jsem vlastníkem verze s dedikovanou grafikou.
Re: Výdrž baterie
fuzzy logic píše:Nevím jakou práci máš na mysli!!! Při přehrávání filmů jsem se dostal přes 3hod při ztlumeném jasu displeje. Při zapnuté wifi a běžném surfování (jas ztlumený), taky nějak tak. Pokud se bude jednat o kancelářskou práci se ztlumeným jasem, tak 4 hod asi budeš atakovat. Pokud jede vše naplno a děláš něco trošku náročnějšího, tak něco přes 2hod. Jinak pokud ti výdrž nedostačuje lze koupit přídavnou baterii http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 40577.html Za tu cenu podle mě nic strašného a hned máš 10 hod navíc (real. 7 hod). Jinak ztlumeným jasem myslím cca. na 70% a jsem vlastníkem verze s dedikovanou grafikou.
super, díky za vyčerpávající odpověď. Jinak cílim na tu verzi bez dedikovaný karty. Myslím, že k těm tvejm časům můžu přičíst asi tak půl hodiny navrch ve prospěch integrovaný grafiky.
Nejde mikrofon
Ahoj lidi, prosím o radu.
Mám teď nově tenhle noťas s dedikovanou grafárnou a jaksi mě nechce poslouchat mikrofon. Nejdřív sem si myslel, že bude problém jenom s tím integrovaným, ale po připojení externího taky nic. Zkoušel sem to ve Skypu a v Audacity, oboje sou hluchý. Už sem zkoušel i odinstalovat ovladače a stáhnout nový, ale pořád nic.
Předem dík.
Mám teď nově tenhle noťas s dedikovanou grafárnou a jaksi mě nechce poslouchat mikrofon. Nejdřív sem si myslel, že bude problém jenom s tím integrovaným, ale po připojení externího taky nic. Zkoušel sem to ve Skypu a v Audacity, oboje sou hluchý. Už sem zkoušel i odinstalovat ovladače a stáhnout nový, ale pořád nic.
Předem dík.
Tak jsem se stal také majitelem HP 6550b. Jen se mi nelíbí ty slyšitelné otáčky HDD. Běží v pořádku, ale v určité chvíli je slyšet takový zvuk, vždycky tak po 8 sekundách. Je to slyšet jen při nízké zátěži, např. ve windows když nic jiného neběží..
JE to normální, slyšíte to také nebo je to chyba v tom hdd?
Díky za odpověď
JE to normální, slyšíte to také nebo je to chyba v tom hdd?
Díky za odpověď
-
- občas něco napíše
HDD
To není HDD, dělá to napájecí obvod procesoru. Když dojde k podtaktování vydává to takový divný pískavý zvuk.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“