Toshiba Satellite a300-1ND-prosím pomoc s windows

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
brabisson
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2009 10:38

Toshiba Satellite a300-1ND-prosím pomoc s windows

Příspěvekod brabisson » 09 zář 2009 10:46

Zdravím! Hledám majitele stejného stroje. Špatně se mi vytvořily záchranné disky na windows vista home premium a teď mi nejde obnovit. Pevný disk mám celý zformátovaný, tak z něj to obnovit nemůžu a druhé dvd mi vždy vyhodí chybu a instalace nepokračuje. Najde se někdo, kdo má stejný notebook a mohl by mi uploadnout obnovovací DVD na visty? Byl bych moc vděčný, nechce se mi to kvůli tomu posílat do servisu a myslím, že je škoda kvůli vadnému DVD disku přijít o orig. systém.

Maxxoh
občas něco napíše
Příspěvky: 2
Registrován: 23 pro 2009 11:39

recovery

Příspěvekod Maxxoh » 23 pro 2009 11:41

Ahoj, už jsi to vyřešil?

Uživatelský avatar
stavač
guru
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina

Re: Toshiba Satellite a300-1ND-prosím pomoc s windows

Příspěvekod stavač » 23 pro 2009 12:44

brabisson píše:Zdravím! Hledám majitele stejného stroje. Špatně se mi vytvořily záchranné disky na windows vista home premium a teď mi nejde obnovit. Pevný disk mám celý zformátovaný, tak z něj to obnovit nemůžu a druhé dvd mi vždy vyhodí chybu a instalace nepokračuje. Najde se někdo, kdo má stejný notebook a mohl by mi uploadnout obnovovací DVD na visty? Byl bych moc vděčný, nechce se mi to kvůli tomu posílat do servisu a myslím, že je škoda kvůli vadnému DVD disku přijít o orig. systém.


Najlepšie ked si od niekoho požičiaš orginal DVD visti HP a nainštaluješ z neho, ten kluč na vistu použiješ z notbuku, postahuješ zo stranky toshiba ovladače a nainštaluješ, zaregistruješ u microsoftu a je tvoj problem vyriešeny, a ked chceč si vytvorit vlastne recovery tak na to možeš použit trebarz acronis true image 2010 cz, system si z nim obnoviš do dvanast minut.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Maxxoh
občas něco napíše
Příspěvky: 2
Registrován: 23 pro 2009 11:39

recovery

Příspěvekod Maxxoh » 23 pro 2009 14:03

Já ten noťas mám a mám i recovery...

brabisson
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2009 10:38

:-) vyřešeno

Příspěvekod brabisson » 26 pro 2009 12:16

Už jsem to vyřešil:-) mám teď ze školy originální win 7 a jsem maximálně spokojený. Jinak teda děkuju za ochotu. Joa to s tim originalnim dvd na vistu jsem zkousel, ale serial z nálepky nešel zadat. Proto jsem chtěl recovery dvd.

Uživatelský avatar
stavač
guru
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina

Re: :-) vyřešeno

Příspěvekod stavač » 26 pro 2009 13:04

brabisson píše:Už jsem to vyřešil:-) mám teď ze školy originální win 7 a jsem maximálně spokojený. Jinak teda děkuju za ochotu. Joa to s tim originalnim dvd na vistu jsem zkousel, ale serial z nálepky nešel zadat. Proto jsem chtěl recovery dvd.



Inak o tom pochybujem že ten kod nefungoval lebo stovky vist som tak nahodil bez problemov, či je ta vista v akejkolvel reči tak serial mosi zobrat
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

brabisson
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2009 10:38

Příspěvekod brabisson » 28 pro 2009 12:35

no prave, ze to neslo.. bracha ma taky toshibu a chtel si preinstalovat win a bez instalace toshiba doplnku, tak to zkousel z normalniho dvd a serial mu to taky nevzalo. Taky jsem se divil, ze to nejde

Uživatelský avatar
stavač
guru
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina

Příspěvekod stavač » 28 pro 2009 13:12

brabisson píše:no prave, ze to neslo.. bracha ma taky toshibu a chtel si preinstalovat win a bez instalace toshiba doplnku, tak to zkousel z normalniho dvd a serial mu to taky nevzalo. Taky jsem se divil, ze to nejde


To je dost zaujimave ked som daval OM vistu na toshibu, acer, asus, dell,msi, hp, roverbook tak nebol žiadny problem z klučom

http://img9.imageshack.us/img9/5168/p1010002al.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/191/p1010004gy.jpg
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

RemusRomullus
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 14 čer 2009 10:50

Příspěvekod RemusRomullus » 08 dub 2010 19:24

Zdravím, mám podobný problém. Mám ntb Toshiba A500-1DN po výměně vadného HDD a NEmám recovery disc.

Z toho, co jsem tu četl mi vyplývá, že mi stačí sehnat si jakékoli dvd s win 7, zadám tam klíč, který mám u ntb a bude to fungovat. Je to tak? Není v tom nějaký zádrhel? Díky

Uživatelský avatar
stavač
guru
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina

Příspěvekod stavač » 08 dub 2010 19:49

U visti to fungovalo bez problemov, budeš to mosiet aktivovat po telefone po zadaní kluča čo je na spodu notbuku a ten windows budeš mosiet dat OM verziu
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

RemusRomullus
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 14 čer 2009 10:50

Příspěvekod RemusRomullus » 08 dub 2010 20:00

OEM verzi chápu, ale s tou aktivací po telefonu mi to není jasný. To jako budu muset volat do ameriky? To snad ne. Ty voe, začínám být nasraný čím dál víc. To je fakt užasný, pomalu mi začíná vycházet čím dál líp si ty vokna stáhnout z torentu...

Uživatelský avatar
stavač
guru
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina

Příspěvekod stavač » 08 dub 2010 21:29

A prečo by si mal volat do ameriky?, volaj na microsoft cz na linku aktivacie ktora je zdarma
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

RemusRomullus
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 14 čer 2009 10:50

Příspěvekod RemusRomullus » 08 dub 2010 22:04

Můžeš to, prosím, nějak rozvést?
Takže někde seženu OEM instalačku Win7. Pak zavolám na nějakou microsoftí českou podporu, jejiž číslo se mi zatím nepodařilo najít. Tam po mě budou chtít co, prosím tě?
A co dál? Díky za info.

Uživatelský avatar
stavač
guru
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina

Příspěvekod stavač » 08 dub 2010 22:45

Vložíš DVD W7 a nabotuješ, inštaluješ a ku koncu daš tu licenciu čo maš na spodu notbuku, nainštaluj ovladače, daj aktivaciu a tam si vyberieš bud po nete alebo telefonicky, ked daš telefonicky tak tam maš podla regionu telefonne číslo aj platene a aj zadarmo, tam im nadiktuješ z toho obrazu aktivacie kod-čisla a pismena čo bude v tích poliach napisane, po chvilke čo to pracovník nahodí do počitača tak ti spetne bude diktovat odblokovací kod, po zadani ti povie potvrdit a reštart, po reštarte ti system už bude fakčit aktivovaný čo sa možeš presvedčit, takto som aktivoval wistu v ukrajine a žiadny problem po telefone a takže to funguje v každom štate rovnako, zadováš si Norton Ghost 15 a sprav si odraz operačného systemu ktoý si uložíš bud na USB kluč a aj na media DVD aby si pre pripad skazenia sata disku alebo pobabraneho systemu to mohol obnovit pri W7 zhuba za 15minut
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 4 hosti