Toshiba Satellite a300-1ND-prosím pomoc s windows
-
brabisson
- občas něco napíše
Toshiba Satellite a300-1ND-prosím pomoc s windows
Zdravím! Hledám majitele stejného stroje. Špatně se mi vytvořily záchranné disky na windows vista home premium a teď mi nejde obnovit. Pevný disk mám celý zformátovaný, tak z něj to obnovit nemůžu a druhé dvd mi vždy vyhodí chybu a instalace nepokračuje. Najde se někdo, kdo má stejný notebook a mohl by mi uploadnout obnovovací DVD na visty? Byl bych moc vděčný, nechce se mi to kvůli tomu posílat do servisu a myslím, že je škoda kvůli vadnému DVD disku přijít o orig. systém.
-
stavač
- guru
Re: Toshiba Satellite a300-1ND-prosím pomoc s windows
Najlepšie ked si od niekoho požičiaš orginal DVD visti HP a nainštaluješ z neho, ten kluč na vistu použiješ z notbuku, postahuješ zo stranky toshiba ovladače a nainštaluješ, zaregistruješ u microsoftu a je tvoj problem vyriešeny, a ked chceč si vytvorit vlastne recovery tak na to možeš použit trebarz acronis true image 2010 cz, system si z nim obnoviš do dvanast minut.brabisson píše:Zdravím! Hledám majitele stejného stroje. Špatně se mi vytvořily záchranné disky na windows vista home premium a teď mi nejde obnovit. Pevný disk mám celý zformátovaný, tak z něj to obnovit nemůžu a druhé dvd mi vždy vyhodí chybu a instalace nepokračuje. Najde se někdo, kdo má stejný notebook a mohl by mi uploadnout obnovovací DVD na visty? Byl bych moc vděčný, nechce se mi to kvůli tomu posílat do servisu a myslím, že je škoda kvůli vadnému DVD disku přijít o orig. systém.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
brabisson
- občas něco napíše
:-) vyřešeno
Už jsem to vyřešil:-) mám teď ze školy originální win 7 a jsem maximálně spokojený. Jinak teda děkuju za ochotu. Joa to s tim originalnim dvd na vistu jsem zkousel, ale serial z nálepky nešel zadat. Proto jsem chtěl recovery dvd.
-
stavač
- guru
Re: :-) vyřešeno
brabisson píše:Už jsem to vyřešil:-) mám teď ze školy originální win 7 a jsem maximálně spokojený. Jinak teda děkuju za ochotu. Joa to s tim originalnim dvd na vistu jsem zkousel, ale serial z nálepky nešel zadat. Proto jsem chtěl recovery dvd.
Inak o tom pochybujem že ten kod nefungoval lebo stovky vist som tak nahodil bez problemov, či je ta vista v akejkolvel reči tak serial mosi zobrat
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
brabisson
- občas něco napíše
-
stavač
- guru
To je dost zaujimave ked som daval OM vistu na toshibu, acer, asus, dell,msi, hp, roverbook tak nebol žiadny problem z klučombrabisson píše:no prave, ze to neslo.. bracha ma taky toshibu a chtel si preinstalovat win a bez instalace toshiba doplnku, tak to zkousel z normalniho dvd a serial mu to taky nevzalo. Taky jsem se divil, ze to nejde
https://img9.imageshack.us/img9/5168/p1010002al.jpg
https://img136.imageshack.us/img136/191/p1010004gy.jpg
-
RemusRomullus
- občas něco napíše
-
stavač
- guru
-
RemusRomullus
- občas něco napíše
-
stavač
- guru
-
RemusRomullus
- občas něco napíše
-
stavač
- guru
Vložíš DVD W7 a nabotuješ, inštaluješ a ku koncu daš tu licenciu čo maš na spodu notbuku, nainštaluj ovladače, daj aktivaciu a tam si vyberieš bud po nete alebo telefonicky, ked daš telefonicky tak tam maš podla regionu telefonne číslo aj platene a aj zadarmo, tam im nadiktuješ z toho obrazu aktivacie kod-čisla a pismena čo bude v tích poliach napisane, po chvilke čo to pracovník nahodí do počitača tak ti spetne bude diktovat odblokovací kod, po zadani ti povie potvrdit a reštart, po reštarte ti system už bude fakčit aktivovaný čo sa možeš presvedčit, takto som aktivoval wistu v ukrajine a žiadny problem po telefone a takže to funguje v každom štate rovnako, zadováš si Norton Ghost 15 a sprav si odraz operačného systemu ktoý si uložíš bud na USB kluč a aj na media DVD aby si pre pripad skazenia sata disku alebo pobabraneho systemu to mohol obnovit pri W7 zhuba za 15minut