Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mozna vypadam jako trouba, ale mam brain on, jen sem chtel po vas jakozto lide co tomu rozumi a vedi o co se jedna aby jste mi poradili a dali pokud mozno na vyber do tech 25000 a ne kazdy ma (nebo chce) investovat velkou sumu aby mel to nejlepsi....je to tak tezke poslat par odkazu kdyz upustime od tech "nekvalitnich" ?
jenže to je pro pařmeny moc slabá grafika... dle mého se na ni musí hrát dobře... když vidím jak a co funguje na mojí x3100 tak na nvs140 = 8400GS + ddr3 paměti to musí fičet jako letadlo ty hry.. a navíc takových lidí co chtěji za 20 tisíc herní book se super kvalitou tu je denně tucet..
Ta toshiba 300 je slabá grafika??? HD3650?? Přečetl jsi si ty výsledky ve hrách Crysis a porovnání s ostatními jako N8600 GT či N9500 GS?? Omgggg.. tuhle grafiku chci !!!!!!
onne píše:a navíc takových lidí co chtěji za 20 tisíc herní book se super kvalitou tu je denně tucet..
ty jo..já fakt nemůžu věřit vlastním očím..když se podívám na tvý posty o 2 měsíce pozadu...tak se musím smát , takže bych být tebou ani moc nekritizoval
když jsem sem asi před rokem a půl přišel, tak jsem se rozhodoval mezi Dell Inspiron 6400 a první generací HP pavilion 6151. A v té době bych se možná přiklonil i k tomu pavilionu...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.