Lidi je tu nekdo s ostravy a byl by tak ochotny a sesel nekde potreboval bych jen zkusit zda odesel mi notas nebo jen baterka protoze na siti jede normalne ale baterka nic. Servis mi rekl ze pokud si nejak zkusim ze notebook jede s jinou baterii tak ho nemusim posilat cely.Diky moc
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220 MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Prosím aj ja mám presne tento problém a s reklamáciou sa nechcem moc srať pretože 150km tam a 150 naspäť a zase preňho bežať není sranda. Ved nemohlo sa to len tak stať. Ako sa to asi vyskytlo som napísal viac v mojej téme TU
tak u me to je chyba baterie bouzel reklamace proste baterka exla
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220 MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
To fakt treba baterku reklamovať? kks aspoň môžem poslať poštou ale to je nahovno jak sa to moholo stať ved som ju len vybral a dal späť nič viac no to je robota kua
ta baterka tě začla habrovat hned nebo to bylo postupné. Mě se nějak furt se nabíjí a vybíjí.
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
no me odesla z cista jasne proste jsem resetl notas a bum byla pryc