Satellite A210-1AP
Ahoj, já už ho mám dost dlouho, vlastně co jsem založila tu diskuzi tak jsem už byla skoro přesvěčená. Zatím si nemůžu stěžovat, všechno co jsem potřebovala na tom funguje, ale víc asi neporadím, protože tomu moc nerozumím Zatím jsem na tom hrála jenom Gothicu 3 a šlape jako hodinky snad jenom ta Vista je k ničemu nahrává se asi 5 minut
Internet mi šlape na wifině parádně i z vedlejší mistnosti a co se mi na něm nejvíc líbí, že obraz je krásný ze všech úhlů.
Při normálním režimu baterie vydrží asi hodinu, ale to když jede film nebo hra.
Zahřívá se asi normálně, když jsem hrála hru tak jsem CPU a RAM bylo něco kolem 45 -50° grafiku nevím, nenašla jsem program na změření teploty.
Omlovám se za své neodborné názvy a přirovnání, ale prostě jsem v tomhle laik.
Internet mi šlape na wifině parádně i z vedlejší mistnosti a co se mi na něm nejvíc líbí, že obraz je krásný ze všech úhlů.
Při normálním režimu baterie vydrží asi hodinu, ale to když jede film nebo hra.
Zahřívá se asi normálně, když jsem hrála hru tak jsem CPU a RAM bylo něco kolem 45 -50° grafiku nevím, nenašla jsem program na změření teploty.
Omlovám se za své neodborné názvy a přirovnání, ale prostě jsem v tomhle laik.
-
- Moderátor
Viděla jsi někdy nějaký jiný displej než notebookový WXGA, že tvrdíš, že je pohled krásný ze všech stran???
To myslíš, že ti jako vista startuje 5 minut?
No a notebook s výdrží 1 hodina, to už přece skoro není notebook, ale někomu to možná stačí...
No a notebook s výdrží 1 hodina, to už přece skoro není notebook, ale někomu to možná stačí...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
v 3D marku pod Vistou 3265 bodov. (1024x768) Myslim, ze to je trochu malo, ale je mi to jedno:) Na display sa trosku horsie pozera zospodu, zo stran je to celkom OK. Hry co som skusal: Crysis (DX9) 1280x800, LOW cca 30fps, CoD4 1280x800 bez AA, a ostatne ako NFS un 2, Flatout 2, CS, Generals na full, len Ati velmi vadi AA, napr pri nfs je to bez AA 40fps a s AA okolo 25, podobne aj pri inych hrach, ovladace mam 8.4
EEEšus 901 Win 7
sirius1983 píše:Viděla jsi někdy nějaký jiný displej než notebookový WXGA, že tvrdíš, že je pohled krásný ze všech stran???
Brácha má barbone a když jsem ho měla kdysi půjčený tak vždycky když jsem změnila polohu musela jsem si naklonit obrazovku a u mé Toshiby tohle nehrozí
Já nevím kolik notebooků vydrží u hry víc jak hodinu, ale já už do školy nechodím takže ho používám tam kde je elektrika.
Ta vista mě dost štve, ale reinstal
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
Ahoj
O prázdinách, nebo spíš na přelomu srpna a září se taky chystám koupit book a tahle toshiba mě doopravdy zajímá, myslíte že to má cenu, své nároky bych popsal jako, převážně se bude přenášet po bytě, sem tam se projede autem, ukážu prarodičům rodinné foto, doma sem tam nějaká hra, co si myslíte, je mi šumafuk jestli je tam AMD a ATI, oba sem používal a používám na destkopu.
O prázdinách, nebo spíš na přelomu srpna a září se taky chystám koupit book a tahle toshiba mě doopravdy zajímá, myslíte že to má cenu, své nároky bych popsal jako, převážně se bude přenášet po bytě, sem tam se projede autem, ukážu prarodičům rodinné foto, doma sem tam nějaká hra, co si myslíte, je mi šumafuk jestli je tam AMD a ATI, oba sem používal a používám na destkopu.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“