Bluetooth travelmate 5520
Bluetooth travelmate 5520
Neví někdo jak zprovoznit bluetooth na travelmate 5520, ovladač na broadcom 2045 jsem nainstaloval ale nemůžu to bluetooth nijak ovládat.
-
- občas něco napíše
mě taky nefachá BT nemůžu ho nastavit ani spustit... když zmáčknu HW tlatíčko pro BT tak mi se mi ukáže "žádné zařízení" dělalo mi to i na WinVistaHomePremium tak na Ultimate tak na WinXP SP2...
ACER Aspire 5520G:
CPU: AMD Turion 64 X2 TL-60 -> GPU: nVidia GeForce 8600M GS -> RAM: 2048MB DDR2 -> HDD: 250GB 5400ot. S-ATA -> ODD: DVD±RW SMDL -> LCD: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite -> OS: Windows XP SP2
CPU: AMD Turion 64 X2 TL-60 -> GPU: nVidia GeForce 8600M GS -> RAM: 2048MB DDR2 -> HDD: 250GB 5400ot. S-ATA -> ODD: DVD±RW SMDL -> LCD: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite -> OS: Windows XP SP2
-
- občas něco napíše
Bluetooth
Dobrý den,
ovladače pro model TravelMate 5520 naleznete zde: ftp://ftp.acer.cz/notebook/travelmate_5520/ jak pro operační systém Windows XP, tak pro Vistu. Pokud ovladač nepomůže a jste si přítomnosti Bluetooth jist, kontaktujte náš servis.
Pro posledně jmenovanou řadu Aspire najdete ovladače zde: ftp://ftp.acer.cz/notebook/aspire_5520/vista/Drivers/
Pokud model detekuje, ze zařízení není přítomno, může to být způsobeno tím, že máte zařízení, které má pro Bluetooth pouze předpřípravu ve formě tlačítka a je možnost si ji nechat případně domontovat.
S pozdravem
Tým technické podpory společnosti Acer Czech Republic s.r.o.
ovladače pro model TravelMate 5520 naleznete zde: ftp://ftp.acer.cz/notebook/travelmate_5520/ jak pro operační systém Windows XP, tak pro Vistu. Pokud ovladač nepomůže a jste si přítomnosti Bluetooth jist, kontaktujte náš servis.
Pro posledně jmenovanou řadu Aspire najdete ovladače zde: ftp://ftp.acer.cz/notebook/aspire_5520/vista/Drivers/
Pokud model detekuje, ze zařízení není přítomno, může to být způsobeno tím, že máte zařízení, které má pro Bluetooth pouze předpřípravu ve formě tlačítka a je možnost si ji nechat případně domontovat.
S pozdravem
Tým technické podpory společnosti Acer Czech Republic s.r.o.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium