DELL outlet
DELL outlet
Čau. Takže zaprvé se omlouvám jestli tady podobný topic už byl.
Přemýším o koupi notebooku. Ne přímo teď, ale v blízké budoucnosti. Na stránkách dell.com sem našel prodej repasovaných notebooků ODKAZ se super cenama podle mě. Jenom sem nikde nenašel kde a jak a zakolik koupit evropskou záruku. Chtěl sem jim napsal email, ale všude to po mě chce číslo výrobku nebo co. Nevíte jak přesně se dá sehnat záruka na repasované/nové notebooky z USA?
Přemýším o koupi notebooku. Ne přímo teď, ale v blízké budoucnosti. Na stránkách dell.com sem našel prodej repasovaných notebooků ODKAZ se super cenama podle mě. Jenom sem nikde nenašel kde a jak a zakolik koupit evropskou záruku. Chtěl sem jim napsal email, ale všude to po mě chce číslo výrobku nebo co. Nevíte jak přesně se dá sehnat záruka na repasované/nové notebooky z USA?
Na www.dell.com si to nakonfiguruj a zjistíš cenu
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE PRAVIDLA, děkuji
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE PRAVIDLA, děkuji
Na www.dell.com si to nakonfiguruj a zjistíš cenu[/quote]
ale jako ja myslel v tom outletu...no i tak mi to vyslo nakejch 1149 dolaru... takze by to bylo za kolik? v CZK jako myslim i postovny a tak
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE PRAVIDLA, děkuji ,
ale jako ja myslel v tom outletu...no i tak mi to vyslo nakejch 1149 dolaru... takze by to bylo za kolik? v CZK jako myslim i postovny a tak
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE PRAVIDLA, děkuji ,
repasovaný XPS neseženeš NBD záruku. Jedině bys zavolal na americkej DELL na oddělení prodeje nebo jak se to přesně jmenuje a tam se s nima domluvil. Ještě se na tu záruku zkusím poptat nebo to nějak zjistit, protože uvažuju o koupi notebooku, sice až o prázdnínách, ale to je celkem jedno. A zaujal mě DELL precision M6300, kterej tam s 3-yr NBD v celkem dobrý konfiguraci vychází na 17000 korun.
Jinak to poštovné sem by stálo něco kolem 500 korun.
1149$ = ca 18500 korun.
ještě drobnost: Abys měl možnost zvolit NBD záruku v konfigurátoru, musíš to koupit ze Small & Medium business.
blbý je, že do těch repasů nevidíš. Takže nevíš jestli ho měl někdo rok nebo třeba 2 měsíce.
Jinak to poštovné sem by stálo něco kolem 500 korun.
1149$ = ca 18500 korun.
ještě drobnost: Abys měl možnost zvolit NBD záruku v konfigurátoru, musíš to koupit ze Small & Medium business.
blbý je, že do těch repasů nevidíš. Takže nevíš jestli ho měl někdo rok nebo třeba 2 měsíce.
no jasny...a kdyz to koupim bez ni tak mam normalni 2 roky v cr? :'( ja uz to mu fakt nerozumim..predtim ntb za 1200 dolaru vsechno jak sem chtel a tedka je to to samy za 1500... mohl by mi pls nekdo s tim pomoct? proste chtel bych Dell 2Ghz, 2 Gb ram, 8600 a ostatni mi je jedno.. (teda nechci ruzovej ) da se to sehnat za tu cenu co sem psal? a budu teda mit ty dva roky zaruku? sorry jestli tu spamuju ale mam v tom bordel...