Prosim o radu

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Carnage
občas něco napíše

Prosim o radu

Příspěvekod Carnage » 06 kvě 2008 22:46

Dobrý den všem,

začínám přemýšlet o koupi nového notebooku a mám teď docela velké nároky. Mám pár otázek, protože jsem z toho vybírání už nějak v koncích.
Hodně se mi zalíbili možnosti konfigurace notebooků od VBI...ale dozvěděl jsem se,že VBI končí..Chci se zeptat jestli má vůbec smysl o těchto noteboocích přemýšlet.

Potom mě zajímá jak moc je vidět rozdíl ve výkonu u L2 cache třeba 3Mb a 6mb...je v tom nějak výrazný rozdíl? Nejsem moc znalec hardwaru.

To je zatím vše....možná si ještě na něco vzpomenu :D díky za odpovědi

Santas
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Santas » 06 kvě 2008 22:59

>>Potom mě zajímá jak moc je vidět rozdíl ve výkonu u L2 cache třeba 3Mb a 6mb...je v tom nějak výrazný rozdíl? Nejsem moc znalec hardwaru.

podla toho na co potrebujes nb

>>mám teď docela velké nároky. >>Hodně se mi zalíbili možnosti konfigurace notebooků od VBI

o VBI na fore koluje, ze nie su moc kvalitne
TP R500 (ati)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 06 kvě 2008 23:51

:arrow: Najprv si prečítaj toto

Nevieme ani čo chceš s tým notebookom, ani aké máš naň požiadavky, ani cenu. Tvoj príspevok nemá žiadnu hodnotu...

... teda má. Ak si vyberáš medzi VBI tak tie požiadavky asi naozaj nemáš vysoké. Lebo VBI patrí medzi značky, kde sa kladie dôraz len na cenu a všetko ostatné (vrátane kvality) ide bokom.

C

Carnage
občas něco napíše

Příspěvekod Carnage » 07 kvě 2008 06:39

Lidi, ja se ptam spis obecne...jestli je ten rozdil u L2 nějak vidět v praxi...nebo při čem se to pozna...

A i kdybych se rozhodl pro VBI, tak jestli to ma smysl kdyz se suska ze konci...

obecne...diky za odpovedi 8)

mivlak
guru

Příspěvekod mivlak » 07 kvě 2008 08:55

obecně, si to tady pročti a dozvíš se toho více... :wink:

doufám, že nechceš grilovat, když máš zálusk na VBI... :lol: a asi si tam budeš chtít zahrát i nějaký benchmark, když chceš mít nout nabušený hardwarem obalený papírovým plastem... :lol:

obyčejný smrtelník nepozná jestli tam má 3MB nebo 6MB, já tam mám jen 2MB a vůbec mě to netrápí... :P 8) :lol:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

CeCo

Příspěvekod CeCo » 07 kvě 2008 10:30

Ono sa to nesuska, ono je to jasne ze VBI konci
:arrow: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=9316

Btw, stale nevieme na co chces ten notas, aky mas rozpocet a pod. Nememu decku ani vlastna mama nerozumie tak sa potom nepaprc, ak si nahodou kupis nieco, co nebude fungovat len preto, ze si si dovolil sa nepodelit s nami o tvoje poziadavky, ktore by sme ti vyvratili...

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“