HP Compaq nx 6110
HP Compaq nx 6110
Otazka : mam notebook nx6110 a po reistalacii windowsu xp home sa my stalo ze my nefunguju klavesove skratky FN a cisla alebo ztlmenie lcd a pod ? ... vie te my nekto s tym pomoct ?? ... pls dakujem
-
- občas něco napíše
Re: HP nx 6110
jnk píše:Otazka : mam notebook nx6110 a po reistalacii windowsu xp home sa my stalo ze my nefunguju klavesove skratky FN a cisla alebo ztlmenie lcd a pod ? ... vie te my nekto s tym pomoct ?? ... pls dakujem
tusim ze vetsina "distributoru" dava ovladace na prilozenych cd, jestli nejsou, nebo i po jejich nainstalovani stale nefunguje, je zde oficialni strana s downloadem pro nx6110 s WXPH, tipoval bych, ze to bude ten "quick launch buttons"
Re: HP nx 6110
hellphoenix píše:jnk píše:Otazka : mam notebook nx6110 a po reistalacii windowsu xp home sa my stalo ze my nefunguju klavesove skratky FN a cisla alebo ztlmenie lcd a pod ? ... vie te my nekto s tym pomoct ?? ... pls dakujem
tusim ze vetsina "distributoru" dava ovladace na prilozenych cd, jestli nejsou, nebo i po jejich nainstalovani stale nefunguje, je zde oficialni strana s downloadem pro nx6110 s WXPH, tipoval bych, ze to bude ten "quick launch buttons"
nej je ze jednou se WIN naistalujou s komplet podporou a jindy ne, pri prvni instalaci jelo vse jak ma, pri druhe mi nesel touchpad, coz jsem nechapal, musel jsem ho doisntalovavat...
re
mno s tymy ovladacmy my to nepomaha... ani z reinstalaciu win .. len najhorsie je to na tom ze sa my neda menit intenzita podsvietenia ..
jnk
mno volal som hotline ale newedeli my stym pomoct .. hm .. nahodou neexistuje nejaka ulitka na zmenu podsvietenia na lcd ?? ..hm velmy bi mi to pomohlo ... diki ...
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
doma mám aj klasický desktop, ktorý mám s LCD - svietivosť pri porovnaní s noťáckym je ešte vyššia a večer si zapnem len lampu a fungujem 3-4 hodiny vkuse v pohode... Ale na noťáku je to divne, skúsil som to so silnejším podsvietením, alebo naopak slabším, furt mi to ťahá oči. Len mimochodom si neodpustím ešte povedať, hoci kamarát sa zo mňa smeje, na LCD klasického počítača mám pri záložke monitor - obnovovaciu frekvenciu 75Hz, no pri notebooku je to len 60Hz a nedá sa zvýšiť...On sa mi smial, že to pri lcd-čkach neplatí... Ale mne to jedno nie je pretože som si kúpil noťas na ktorom de facto nemôžem robiť!!!!
stanley vox píše:doma mám aj klasický desktop, ktorý mám s LCD - svietivosť pri porovnaní s noťáckym je ešte vyššia a večer si zapnem len lampu a fungujem 3-4 hodiny vkuse v pohode... Ale na noťáku je to divne, skúsil som to so silnejším podsvietením, alebo naopak slabším, furt mi to ťahá oči. Len mimochodom si neodpustím ešte povedať, hoci kamarát sa zo mňa smeje, na LCD klasického počítača mám pri záložke monitor - obnovovaciu frekvenciu 75Hz, no pri notebooku je to len 60Hz a nedá sa zvýšiť...On sa mi smial, že to pri lcd-čkach neplatí... Ale mne to jedno nie je pretože som si kúpil noťas na ktorom de facto nemôžem robiť!!!!
takze :
1) na obnovovacce LCD nesejde, pokud te to zajima vice, zjisti si o tom neco
2) jake rozliseni mas na desktopu a jake na ntb ? pripis tam i uhlopricky pls
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Videl jsem tyhle levne HP a meli naprosto priserny, jakoby "rozmazany" displej. Neni to zpusobene tim ? Je to popsane i v recenzi na notebook.cz a to tady http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-n ... index.html
Kazdopadne zkus v Display Options vypnout ClearType ci dalsi "vyhlazovani" fontu (ja osobne to nejsem schopen s tim cist).
Kazdopadne zkus v Display Options vypnout ClearType ci dalsi "vyhlazovani" fontu (ja osobne to nejsem schopen s tim cist).
-
- občas něco napíše
Puppy píše:Videl jsem tyhle levne HP a meli naprosto priserny, jakoby "rozmazany" displej. Neni to zpusobene tim ? Je to popsane i v recenzi na notebook.cz a to tady http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-n ... index.html
jo tohle je problem ClearType ... tim se to napravi ... mam taky HP a hrozne me to stvalo tak sem to vypnul ...
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“