Ovladače pro mobilní grafické karty
To je fakt
Mate pravdu - se.u na to. Zatim vse o.k. tak proc prudit. Dik Dalibor.
Jeste se chci zeptat kdyz jste tady tak bodri lide z kraje Ceskeho - Moravskeho a Slezskeho {abych na nikoho nezapomel}. Proc se me nekdy detekuje 8600 GT a nekdy 8600GS. Ted v PC Marku - GS a treba v Everestu - GT i Vista ma napsano GT ale to muze byt nekali tah prodejce....Ale mam to primo z www.Dell stranek tak snad ne. Dekuji Dalik.
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448 , děkuji
Jeste se chci zeptat kdyz jste tady tak bodri lide z kraje Ceskeho - Moravskeho a Slezskeho {abych na nikoho nezapomel}. Proc se me nekdy detekuje 8600 GT a nekdy 8600GS. Ted v PC Marku - GS a treba v Everestu - GT i Vista ma napsano GT ale to muze byt nekali tah prodejce....Ale mam to primo z www.Dell stranek tak snad ne. Dekuji Dalik.
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448 , děkuji
VAIO VPCCW1S1E
Intel® Core™2 Duo P7450 2,13 GHz
Windows® 7 Home Premium (64-bitový)
Paměť: 4 GB (2 x 2 GB)
HDD: 320 GB Serial ATA 5400 ot./min
Displej: 14” X-black LCD WXGA 16:9 (1366 x 768)
Grafická karta: NVIDIA® GeForce® GT 230M GPU s 512MB GDDR3
Intel® Core™2 Duo P7450 2,13 GHz
Windows® 7 Home Premium (64-bitový)
Paměť: 4 GB (2 x 2 GB)
HDD: 320 GB Serial ATA 5400 ot./min
Displej: 14” X-black LCD WXGA 16:9 (1366 x 768)
Grafická karta: NVIDIA® GeForce® GT 230M GPU s 512MB GDDR3
neoexnet píše:zahrávat si s taktováním osobně nedoporučuji ...
> jinak já mám na notebooku v 3d mark 06 ve 1280*1024 přez 9000bodů bez taktování a stejně mi to neutáhne crysis na ultra high nebo na high v nějakém vysokém rozlišení ...
> být tebou tak se spokojím s výkonem jaký máš a neřešil by jsem to, hlavně né taktováním
co to mas za stroj?
este by ma zaujimalo ci by mi niekto mohol vysvetlit aky je rozdiel medzi ovladacmi 16x.xx a 17x.xx popripade ktore su lepsie pre visty 64bit.. dik