Toshiba A200-1S9 - hry sekaju
Toshiba A200-1S9 - hry sekaju
Dobrý den.Na moje doporučení si kamarád koupil Toshibu Satellite A 200-1S9.Ovšem má problém-zkoušel 3 hry(Gears of war,Bioshock a CoD4) a brzy na začátku hry se mu každá kousne.(zmrzne obraz).Má tam GK Ati mobility 2600HD(s 256MB).Já bohužel kupuji jen Notebooky s NVidií,takže mu nepomůžu.Nevyznám se v ATinách.Takže se obracím na Vás-jestli někdo nemá nějakou radu.Děkuji.
//edit C: "Problém..." je tak všeobecný nadpis...
//edit C: "Problém..." je tak všeobecný nadpis...
Re: Problém...
roman2277 píše:Dobrý den.Na moje doporučení si kamarád koupil Toshibu Satellite A 200-1S9.Ovšem má problém-zkoušel 3 hry(Gears of war,Bioshock a CoD4) a brzy na začátku hry se mu každá kousne.(zmrzne obraz).Má tam GK Ati mobility 2600HD(s 256MB).Já bohužel kupuji jen Notebooky s NVidií,takže mu nepomůžu.Nevyznám se v ATinách.Takže se obracím na Vás-jestli někdo nemá nějakou radu.Děkuji.
jen tak mne zajima proc mu doporucujes neco vcem se nevyznas
-
- guru
Re: Problém...
Ale v notebookách se solidně vyznám.Jenže výrobce karet ATI je na nic.Jinak už jsme to vyřešili pracným nainstalováním ovladačů ze stolní verze této grafické karty.Díky za rady.MufiQ píše:roman2277 píše:Dobrý den.Na moje doporučení si kamarád koupil Toshibu Satellite A 200-1S9.Ovšem má problém-zkoušel 3 hry(Gears of war,Bioshock a CoD4) a brzy na začátku hry se mu každá kousne.(zmrzne obraz).Má tam GK Ati mobility 2600HD(s 256MB).Já bohužel kupuji jen Notebooky s NVidií,takže mu nepomůžu.Nevyznám se v ATinách.Takže se obracím na Vás-jestli někdo nemá nějakou radu.Děkuji.
jen tak mne zajima proc mu doporucujes neco vcem se nevyznas
-
- Moderátor
-
- Moderátor
roman2277 píše:No jo chlapi,tak mi ukažte jiný notebook za 13k na ,kterém se dají hrát nové hry.
Kdyby jsi tomu opravdu tak hodně rozuměl, jak píšeš, tak bys mu řekl, že ntb na hry není vhodný a takový co stojí 13 už vůbec ne...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“