problem s hibernaci na NB Asus
problem s hibernaci na NB Asus
zdravim, mam Asus F5N .. docela spokojenost .. ale ted mam poslednim tydnu ci dvou problem s hibernaci .. vse mi fungovalo jamel - hibernace, ale z niceho nic notebook po hibernaci prestal nabyhat .. tz. obdovovala se data normalne, ale skocila cerna obrazovka s blikajicim kurzorem vlevo nahore a nic .. jedine vypnuti natvrdo ... z deseti hybernaci to slo asi 5 - 6 normalne .. ted u to nejde vubec .. proste hibernace probuzeni vista nenajede ..cerna obrazovka a blikajici kurzor .. nevite prosim cim by to mohlo byt ? normalne me to chodilo diky
tak problemy s hibernaciou a mierne spomaleny a nestabilny system ma na svedomi, ze na mojom V1S nece zrazu fungovat intel active management technology...z nicoho nic to prestalo zavadzat..to sposobuje pri bootovani to ME error...pise chybu s drivermi (s tymi som ale nic nerobil) a nepomohlo ani preinstalovanie ich z dodaneho asus cd k notebooku...som aj trochu googlil a zistil som ze to robi vo svete viacerym vlastnikom V1S..stretli ste sa s tym alebo poznate nejake riesenie? dik
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
tak to tam máš něco špatně, hybernace nabíhá jen o fous dýl než spánek.
a k ničemu není, já nemám rád stav spánku, myslím, že je dobře když si komponenty občas odpočinou a nežere to žádnej proud.
a k ničemu není, já nemám rád stav spánku, myslím, že je dobře když si komponenty občas odpočinou a nežere to žádnej proud.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- občas něco napíše
no, možná to bude tím, že mám vždycky RAMku úplně narvanou:))
Přecijen ten notes moc nešetřim:))
Kdyby měl spát delší dobu, tak ho prostě vypnu. Osobně si myslím, že napájení RAMek není zas taková tragédie, stejně se spánek dává vždycky na chvilku (řádově desítky minut maximálně), jinak se už vyplatí notebook vypnout.
Přecijen ten notes moc nešetřim:))
Kdyby měl spát delší dobu, tak ho prostě vypnu. Osobně si myslím, že napájení RAMek není zas taková tragédie, stejně se spánek dává vždycky na chvilku (řádově desítky minut maximálně), jinak se už vyplatí notebook vypnout.