Mal som skusenosti 2x s MSI - 2x som dal reklamovat a teraz cakam na peniazky co by mi mali vratit.. ale k veci..
Nuz - mozno by som potreboval poradit - odkial prave by bolo pre mna najlepsie si kupit DELL - samozrejme za co najmensie peniazky
Rozmyslal som ze to kupim hoci aj z www.dell.co.uk - no az potom som zistil ze sice je to europske - ale shippovat nebudu na slovensko

cize prva otazka:
a) ktore z oficialnych dell webov shippuje aj na slovensko? (samozrejme okrem cz/sk) - samozrejme ako sa pohybuje cena u nich oproti nam?
b) Ako je to so zarukou? Napriklad pri tej 1(alebo 3) rocnej - zacne plynut az ked mi dojde notebook a ja sa podla nejakej listiny niekde zaregistrujem - zadam udaje a zacne mi teda plynut? (tak som to aspon pochopil
c) kupoval niekto z tadialto notebook z EBAY-u? vcelku sa mi niektore ponuky pozdavaju - napriklad jeden typek z USA - predava DELL booky vo velkom (ak sa to da povedat) a ceny su SKVOSTNE

priklad: DELL XPS M1530 CORE 2 DUO T7250 2.0GHz/800mhz,4GB,120GB - za : 1000 $ (+ 100$ shipping)
(samozrejme v pripade USA by som asi musel platit clo - cize 19% ceny notebooku, ze?)
d) radite mi radsej neexperimentovat a zobrat radsej nejaku inu znacku a nerozmyslat nad takymi vecami? v tom pripade mi mozte skusit nieco poradit.. (najlepsie by bolo - ak by to malo 8600gt)