Smetiste - pricitani prispevku
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Tak to by se mohlo udělat něco jako je na jednou nejmenovaném fóru. Admini nebo moderátoři přidávají uživatelům statusy.. Mohlo by tu být třeba spammer, sw expert, asus expert atd.. každý nový uživatel by tu měl nováček a po nějaké větší aktivitě by mu mohl moderátor přidělit něco vyššího
ThinkPad T420
no to by bylo asi nejlepsi, nejake statusy a pocet prispevku nezobrazovat. napr. ja mam tez 1000+ a o plno vecech z IT vim kulove. ten pocet prispevku neni absolutne smerodatny, spise jen zavadejici, tohle bude asi lepsi
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
BTW: když už tu bylo sděleno, že Bar vypadá jako komunikace na icq, viděl někdo z vás prvních pár stran baru?? Trošku mi tohle celé připadá jako řešení zcela bezpředmětné věci. Každý si snad udělá obrázek sám jak ten nebo ten píše, plus se do různých nebo spíš všech topiců dívají a odepisují moderátoři a ti by snad dokázali zasáhnout, když by někdo radil nesmyslný ptákoviny. Tím, že se zavedou jakési protiopatření se nic nespraví, absolutně nic.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
tak proč jste to prostě tady nevzali jako fakt a dělá se z toho taková šílená věda?? Udělejte to tak jak to prospěje foru a neřeštu tu měsíc to, že někdo kecá přes bar.
TO Rexy: Já samozřejmě vím, že to byla ironie. Mě už jen začíná dost lést na nervy, že se tu řeší takovýhle věci. Absolutně nepodstatné a bezpředmětné o kterých se napíše víc OT, než v kterémkoli topicu a baru nevyjímaje.
TO Rexy: Já samozřejmě vím, že to byla ironie. Mě už jen začíná dost lést na nervy, že se tu řeší takovýhle věci. Absolutně nepodstatné a bezpředmětné o kterých se napíše víc OT, než v kterémkoli topicu a baru nevyjímaje.
Naposledy upravil(a) mobilcarl dne 10 kvě 2008 16:42, celkem upraveno 2 x.
ex: HP Compaq 6715s