tak po vostro rade sa novych modelov docka aj rada inspiron.
hardware tipujem tak na urovni inspironu 1525. btw ten zalomeny design veka s diplejom pri pante zacina byt tiez nejako popularny. dost podobne to maju aj ideapady od lenova
Apparently, the 1535 will be released on May 26th. The 1735 is coming on June 9th, while the 1435 should arrive in October.
Tak podle mě se ten design dellu hodně povedl, fakt se mi to líbí, je to poměrně velká změna, ale k lepšímu podle mě...
ta klávesnice má modré popisky nebo je to podsvícené?
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Camo:
To je pekne - ale tento notas je smerovany na pracoviska, nie ako kus nabytku... Pracovny stroj ma byt lahko ovladatelny, odolny a mat dobru zaruku.
sirius1983:
Napriklad mne. Teraz mam asi 150° uhol (vysoka stolicka, nizky stol a vysoky CeCo)...
Holt, zahranicny pobyt. Doma mi chyba uz len monitor a nejaka poriadna mys a budem mat v ramci moznosti to najergonomickejsie Potom mozno dam aj foto do "workstation"
CeCo: tak záruku bude mít kvalitní, jak to bude se se šasí to nevím a ovládání je podle mě dobře ovladatelné, nevýhoda může být jak pro koho to otevření...
Myslím, že novým "Inspikům" bude vyčítán počet USB, přál bych si, ale aby byly min. 3 A trošku mi vadí až moc velká podobnost s XPSkem, pač je pro mě okoukané...
To CeCo: Na pracoviště bych spíše viděl Latitude E... toto někam do domácnosti (tam teda asi nějaké Gemstone ) nebo rukou studenta
CeCo píše:To je pekne - ale tento notas je smerovany na pracoviska, nie ako kus nabytku... Pracovny stroj ma byt lahko ovladatelny, odolny a mat dobru zaruku.
inspiron imho nie je pracovny notebook. skor multimedialny na doma.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
tak dnes boli uvedene nove notebooky Dell Studio 15 a Dell Studio 17 (nejedna sa o nove inspirony ako boli povodne spravy). nove modely budu vykonovo, kvalitou a cenou asi niekde medzi radou inspiron a xps.