Hry a aktualizácia Visty
Hry a aktualizácia Visty
Je možné aby aktualizácia OS spôsobila to, že hra ktorá mi predtým fungovala vpohode teraz nejde? Pomôže odstránenie aktualizácií alebo je treba preinštalovať OS? Ďakujem
-
- guru
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no nemyslim ze ti to nejak vyresi. pokud si naistaloval nejaky patch tak je mozne ze hra nejde doporucuju hru updatovat pokud ne muzes jeste zkusit reinstal. Ale lepsi by bylo kdyby jsi nam rekl jaka hra a zda mas SP1CeCo píše:Kup si original tej hry. Ak to je original, kontaktuj technicku podporu vyrobcu hry.
C
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
vypnut firewall nepomohlo, na server sa to pripoji, alebo ked ja vytvorim vsetko OK ale, ked kliknem na lobby tak to vyhodi http://img241.imageshack.us/img241/6582/nfsyw9.jpg
// mam 15r tak v pohode...
// mam 15r tak v pohode...
EEEšus 901 Win 7
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no nevim ale nebudu prvne zjistovat zda vubec vi co je port a tak lehci mi prijde mu poradit vypnout firewall to by mohl najit i bez technike zrucnosti. Pak by se dostal i k portu jinak jak vydis bylo lehci zjistit ze na to firewall nema vliv a tak by hledal port njn tak ja nevim mozna je potiz nekde v registru pokud SP1 upravil nejak ovldac site nebo pozmenil tak to hra nemusela registrovat ja bych zkusisl reinstal hrySlash píše:to je rada jak od 15 ti letyho kluka - zkus vypnout firewall;))
hele najdi si na netu jakej port ta hra vyuziva a povol ho v brane na ovladacich panelech..
Jedinou pravdou je, že všichni lžou