Recovery Win

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
peter125

Recovery Win

Příspěvekod peter125 » 10 kvě 2008 20:37

Mám notebook Asus F3KA a na ňom Vistu Home Premium a dostal som knemu Recoveri DVD.Chcel sa opýtať ako dám tú obnovu?To normálne ako keď sa inštaluje normálny Windows?A to keď dám ako inštalovať mám dať sformátovať disk?To recovery sa robí asi z BIOS-u,že?

Slash
píše často

Příspěvekod Slash » 10 kvě 2008 21:03

no hele jestli to chces cely preinstalovat a mas vse zalohovany, normalne nabootuj z dvd, formatni disk a hotovo..ne?;)
TP R61..

peter125

Příspěvekod peter125 » 11 kvě 2008 16:10

Ja len či to nie je nejako ináč,keď to neni ako normálne inštalačné DVD ale recovery.
A nebude nejaký problém potom s licenciou?Lebo je to len na jeden PC a to keď naformátujem tak sa to zmaže a pôjde nanovo.

polo

Příspěvekod polo » 11 kvě 2008 16:43

Operacny system dodany k notebooku nemusis aktivovat je viazany na seriove cislo notebooku ktore si nacita z BIOSU...

peter125

Příspěvekod peter125 » 12 kvě 2008 18:18

Ešte sa chem opýtať,nebude to náhodou chceš sériové číslo Windowsu pri inštalácí?Lebo normálne to pýta.A ja tam mám zadať to čo mám prilepené na notebooku zo spodu?A nebude to považovať,že ho teras druhý krát použijem,že ho mám nelegálne?Lebo je to licencia len na jeden počítač.

Camo
guru

Příspěvekod Camo » 12 kvě 2008 18:20

opiš ho v klidu ze spodu...je vázaný jen na jeden pc
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

peter125

Příspěvekod peter125 » 13 kvě 2008 18:45

No šak preto ,keď som ho zaregistrval,či si to nebude myslieť,že to používa niekto iný.Mdzi tým som dokúpil 1GB RAM,a to myslým aj potovnáva čo je to za PC,nie?
Pri pvrej inštalácí nechcelo odomňa heslo(aspoň myslým)Vtedy som mal inštalačku na pevnom disku a teras idem robiť inštaláciu z Recovery disku,čo som dostal.

peter125

Příspěvekod peter125 » 14 kvě 2008 17:19

A chcem sa opýtať,lebo v manuálu som čítal,že sa dá Windoes inštalovať buť z pevného disku alebo z DVD čo som dostal.Ako to mám teda nainštalovať?Čo je lepšie a hlavne lahšie?Keď dám inštalovať z disku podla mňa nebudem musieť zadávať nijaké sériové číslo to bude asi podla notebooku...lebo ani pri pvvej inštalácí nechcelo odomňa to sériové číslo systému(asi).

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“