Recovery Win
Recovery Win
Mám notebook Asus F3KA a na ňom Vistu Home Premium a dostal som knemu Recoveri DVD.Chcel sa opýtať ako dám tú obnovu?To normálne ako keď sa inštaluje normálny Windows?A to keď dám ako inštalovať mám dať sformátovať disk?To recovery sa robí asi z BIOS-u,že?
No šak preto ,keď som ho zaregistrval,či si to nebude myslieť,že to používa niekto iný.Mdzi tým som dokúpil 1GB RAM,a to myslým aj potovnáva čo je to za PC,nie?
Pri pvrej inštalácí nechcelo odomňa heslo(aspoň myslým)Vtedy som mal inštalačku na pevnom disku a teras idem robiť inštaláciu z Recovery disku,čo som dostal.
Pri pvrej inštalácí nechcelo odomňa heslo(aspoň myslým)Vtedy som mal inštalačku na pevnom disku a teras idem robiť inštaláciu z Recovery disku,čo som dostal.
A chcem sa opýtať,lebo v manuálu som čítal,že sa dá Windoes inštalovať buť z pevného disku alebo z DVD čo som dostal.Ako to mám teda nainštalovať?Čo je lepšie a hlavne lahšie?Keď dám inštalovať z disku podla mňa nebudem musieť zadávať nijaké sériové číslo to bude asi podla notebooku...lebo ani pri pvvej inštalácí nechcelo odomňa to sériové číslo systému(asi).
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“