Asus M50
...
Zdravim vas nevedeli by ste mi poradit s jednou vecou?
Mam problem s mechanikou,vlozim do nej dvd a chvilu ho cita potom prestane a zhasne kontrolka na mechanike.
V pocitaci sa vlozene dvd nezobrazi ani ho vlastne nenacita.
skusal som dat do notebooku aj recovery dvd a nacitat ho pri bootovani a nejde tak isto,skusal som asi 10 dvd a nic.
Vo viste mi normalne ukazuje 2 mechaniky DVD a BR ... lebo je to combo mechanika.
Myslite ze je to dovod na reklamaciu?..notebook ma cca 1 mesiac a je to tento presne :
http://www.alza.sk/SK/asus-m50sv-as160c-d94722.htm
dakujem
Mam problem s mechanikou,vlozim do nej dvd a chvilu ho cita potom prestane a zhasne kontrolka na mechanike.
V pocitaci sa vlozene dvd nezobrazi ani ho vlastne nenacita.
skusal som dat do notebooku aj recovery dvd a nacitat ho pri bootovani a nejde tak isto,skusal som asi 10 dvd a nic.
Vo viste mi normalne ukazuje 2 mechaniky DVD a BR ... lebo je to combo mechanika.
Myslite ze je to dovod na reklamaciu?..notebook ma cca 1 mesiac a je to tento presne :
http://www.alza.sk/SK/asus-m50sv-as160c-d94722.htm
dakujem
..
no myslis ze mi nepadne zaruka ked to flashnem?.
ani neviem ako sa to robi a ani neviem kde by som to hladal ten novy firmware ako asus ma dost sklamal teraz,pocital som toho vela na nete a ludia s tym maju dost problemy s tymi mechanikami len nikde nie je univerzalne riesenie vsade niekto nieco skusal.
jediny problem co je ze nemozem byt bez notebooku inak by uz bol v servise.
kolko stoji nova mechanika je to obtiazne vymenit?..pasuju vsetky?.
je to neuveritelne znicoho nic sa to pokazi.
ani neviem ako sa to robi a ani neviem kde by som to hladal ten novy firmware ako asus ma dost sklamal teraz,pocital som toho vela na nete a ludia s tym maju dost problemy s tymi mechanikami len nikde nie je univerzalne riesenie vsade niekto nieco skusal.
jediny problem co je ze nemozem byt bez notebooku inak by uz bol v servise.
kolko stoji nova mechanika je to obtiazne vymenit?..pasuju vsetky?.
je to neuveritelne znicoho nic sa to pokazi.
Flashnutim o zaruku neprides...firmvare najdes na stranke vyrobcu mechaniky...Pripadne kontaktuj podporu ASUS...Inac ASUS nemoze velmi za chybu mechaniky tie iste pouziva vacsina zanciek...
A vymenit je to pomerne jenoduche ale dost drahe... Inac servis je vacsinou okolo 3 dni (reklamuj to osobne , alebo ak to mas z mironetu tak cez nich)
A vymenit je to pomerne jenoduche ale dost drahe... Inac servis je vacsinou okolo 3 dni (reklamuj to osobne , alebo ak to mas z mironetu tak cez nich)
...
Vymenit mechaniku je drahe?..ja som nasiel na nete mechaniky
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10447090
cca 1300sk mam tam este 20% zlavu.
to nefunguje tak ze vymontujem a zasuniem novu?..nainstalujem ovladace a fici?..
inak skusim este odinstalovat mechaniku restartnut notebook pockam nech si ju najde a preinstaluje ovladac.a ak nie skusim ten firmware a ak ani to nepojde tak skusim ten servis ale nie hned nemozem byt ,momentalne bez booku.
ako to je mozne ze to prestane znicoho nic funguvat pokial to bude v tom firmware?
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10447090
cca 1300sk mam tam este 20% zlavu.
to nefunguje tak ze vymontujem a zasuniem novu?..nainstalujem ovladace a fici?..
inak skusim este odinstalovat mechaniku restartnut notebook pockam nech si ju najde a preinstaluje ovladac.a ak nie skusim ten firmware a ak ani to nepojde tak skusim ten servis ale nie hned nemozem byt ,momentalne bez booku.
ako to je mozne ze to prestane znicoho nic funguvat pokial to bude v tom firmware?
Duda píše:Tak tedy po dnu a něco jsem se rozhodl že se odtrhnu od piplání svýho novýho booku a napíšu nějaký poznatky z používání: ...
mohol by si pls este napisat nejaku konkretnu hodnotu vydrze baterky, napr. pri pozerani filmu. dikes
PS:
A stale nechapem preco vseci pisu ze tento asus nie je na prenasanie, osobne som este nemal notas, ale min 15 kamosov na vyske ma prave asus, pouzivaju a prenasaju ich dennodenne, konkretne nejake F-kove rady a zatial im tie notasi ficia, maximalne sa pokazia dvd mechaniky, alebo nejde infrak a pod ale s konstrukciou som nevidel zasadne problemy.
Podla mna ide skor o to ze typci co tu pisu ze tieto notasi su z papieru sa spravaju k notasu "neprimerane" , pri normalnom zaobchadzani musi takyto notas vydrzat min tie 2 roky.