NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
ted mě ještě napadla jedna věc, jsou u tohohle notasu pod touchpadem nějaký 2 tlačítka jako u ostatních notasů?Všude na obrázcích vidím že je u tohohle pod touchpadem takovej pruh a uprostřed něj je senzor otisků prstů, ale nejsem si jistej jesli ty tlačítka tam taky jsou (např z obou stran toho snímače) a jestli ne, tak by mě moc zajímalo, jak se bez myši klíká na RMB (right mouse button=právé tlačítko myši) ke kterýmu tam vlastně tyhle tlačítka jsou, aby trošku nahradili myš...Mooooc prosím o odpověď to je pro mě moc důležitý
Goblin 5300: o LMB a RMB se bát nemusíš ty tam sou na sto procent, ještě sem neviděl notebook bez těchle tlačítek a taky si práci bez nich neumím představít...
Vojťas: já vím, koukal jsem tam ale taky tam máš třeba napsaný , že je tam 16" Full HD 1920 x 1080 pixel resolution... já se v tom nevyznám... možná melu hovadiny ale tohle tam fakt je...
Vojťas: já vím, koukal jsem tam ale taky tam máš třeba napsaný , že je tam 16" Full HD 1920 x 1080 pixel resolution... já se v tom nevyznám... možná melu hovadiny ale tohle tam fakt je...
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Witaaanek: to jsem rád, ted jsem si na to vzpomněl jak jsi se ptal na tu čtečku otisků prstů tak jsem koukal na různý videa a obrázky a všude jsem viděl ten snímač (vlastně se dá říct, že jsem ještě neviděl zádnej obrázek, na kterým by byl bez toho snímače) a říkal jsem si jestli tam třeba soudruzi od Aceru nezapomněli ty tlačítka dát
no jasný:D já se vždycky taky radši zeptám na úplnou kravinu... jinak teda co já vím, jako v životě jsem to neviděl ani sem si to nějak neověřoval... ale kámoška mi říkala že má booka a že je tam místo touchpadu jen takový malý kolečko a že prej to nahradí celej ten touchpad... ale jak říkám, říkala to kámoška, určitě znáš tu kombinaci ženská a počítače:D já jí to teda možná i žeru ale prostě nevím no nemam to ověřený nic... jo a jak pod touchpadem jak je LMB a RMB tak to mezi tim je ten fingerprint jo?:D
a nebylo to kolecko nahodou trackpoint? btw.jinak skvela vec
jinak ty tlacika tam samozrejme jsou, akorat jsou mensi, pac je mezi nimi ta ctecka prstu
jinak ty tlacika tam samozrejme jsou, akorat jsou mensi, pac je mezi nimi ta ctecka prstu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
alfah4ns: no je to docela i možný.... tak trackpoint... no oni mi to vyprávěli dva lidé no jeden si stěžoval a ten druhej chválil... nevím.... takže tam ten fingerprint je jo? wooow no tak to sem zvědavej... já se v těch noťasech moc nevyznám ten snímač sem viděl jen jednou a takhle mezi těma tlačítkama nebyl ten byl uplně někde jinde... no ale neva:D
má to jak tlačítka, tak čtečku otisků prstů vím to z přímého zdroje (spolužák to furt tahá do školy)
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Witaaanek: Je mi to jasný s tou kámoškou ale jinak super, že tam ty tlačítka jsou.....a na ten snímač se docela těším, ještě jsem se s ním taky nesetkal a docela rád bych ozkoušel jak to funguje jenom doufám, že si to nezamknu třeba pravým palcem a pak když bych o něj náhodou přišel, že by se mi notebook už nerozběhne :D:D
Kirill: to jsem rád za to co píšeš, konečně někdo kdo ho má doma natrvalo a je s ním spokojenej, ať slouží
Kirill: to jsem rád za to co píšeš, konečně někdo kdo ho má doma natrvalo a je s ním spokojenej, ať slouží
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
předem se chci omluvit za tenhle dotaz, vím že je to kravina, ale tenhle NTB má v sobě Vistu a tam je takový bodování celkovýho výkonu od Visty, například kámoš má ASUS s konfigurací: 1,73GHz procík; 2GB RAM; GF 7600 256MB; a v tom bodování udělá 4,7 bodů ..... uživatelé tohohle NTB určitě ví o jakým bodování mluvím, tak by mě teda zajímalo kolik bodů se vymáčkne z tohohle?