notebook pro dámy?
notebook pro dámy?
Rada bych pořídila notebook, moje priotity jsou: BÍLÁ BARVA, displej 14", cena do 35.000,-. Našla jsem jen Sony Vaio CR, existuje i jiný bílý?
Ten je samozřejně krásný (jako každý apple), ale měla jsem asi napsat ne apple - nechci si zvykat na jiný operační systém. Ale moc děkuju za odpověď.
Vím, že moje požadavky vypadají nezvykle, ale ze zkušenosti od známých vím, že nejsem jediná, kdo došel do fáze, kdy klade důraz na to jak jeho NB vypadá. (polepovat si fo různými foliemi nechci). Dívím se, že se tím ještě někdo nezačal zabývat.
Vím, že moje požadavky vypadají nezvykle, ale ze zkušenosti od známých vím, že nejsem jediná, kdo došel do fáze, kdy klade důraz na to jak jeho NB vypadá. (polepovat si fo různými foliemi nechci). Dívím se, že se tím ještě někdo nezačal zabývat.
No, mne sa podarilo zopar kamaratok z tejto faze uspesne dostat (povodna faza bola "chcem pekny biely ovalny s jablckom"; nemali vsak ani ponatia o tom co to je, hlavne aby to bolo pekne) a zatial to ani jedna nelutuje...
Zalezi od toho, kam ten NB ma ist. Ak to ma byt len ako kus nabytku tak tam mozno bude lepsi desktop. Do business-u sa este stale nosi konzervativna cierna (menej nachylna na oskretia).
Vaiom by sa nemuselo nic pokazit, zalezi vsak od toho ako s nim vie uzivatel narabat; otec jedno fasol a ma s nim mierny problem (je tam kopec sony-ackych utilit, ktore ho vecne otravuju a admin mu ich odmieta dat prec).
C
Zalezi od toho, kam ten NB ma ist. Ak to ma byt len ako kus nabytku tak tam mozno bude lepsi desktop. Do business-u sa este stale nosi konzervativna cierna (menej nachylna na oskretia).
Vaiom by sa nemuselo nic pokazit, zalezi vsak od toho ako s nim vie uzivatel narabat; otec jedno fasol a ma s nim mierny problem (je tam kopec sony-ackych utilit, ktore ho vecne otravuju a admin mu ich odmieta dat prec).
C
jediny problem moze byt nainstalovanie si windows miesto OS X, tzn. pre laika rovnaky problem ako ked tam ma vistu a chce tam XPcko. software pre windows (xp, vista x32 a x64) dodava priamo apple (ovladace, utility a podobne).
aj ked osobne by som odporucal skor to vaio. macbook ma imho vyznam kupovat len ak chce clovek aj OS X.
2_neoxenet: neviem ci vaio cr nevyde uz aj u nas drahsie ako biely macbook
biely macbook kupis na alze od 26tisic czk vyssie a vaio cr31 stoji skoro 33tisic czk
aj ked osobne by som odporucal skor to vaio. macbook ma imho vyznam kupovat len ak chce clovek aj OS X.
2_neoxenet: neviem ci vaio cr nevyde uz aj u nas drahsie ako biely macbook

Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“