RECOVERY VISTA
-
- občas něco napíše
RECOVERY VISTA
Cau, mohl by mi prosim nekdo poradit postup, jak vytvorim recovery cd z Win Vista? KDybych se chtel vratit k XP..a pozdeji treba zase zpet k Vistam,at mam original. Díky Z
-
- občas něco napíše
Hledal jsem ale nemuzu to najit. Z
Cau, mam ASUS m51kr ..v tom uz byly Visty jak jsem ho koupil. Z
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ PRAVIDLA, děkuji
Cau, mam ASUS m51kr ..v tom uz byly Visty jak jsem ho koupil. Z
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ PRAVIDLA, děkuji
viz popis na alza.cz
# ASUS
* Modely tohoto výrobce nejsou standardně vybaveny podpůrným programem pro zálohu na CD/DVD. Jedinou možností je tak obnova ze skryté partition. Ta se spustí po restartu stisknutí klávesy F9, která vyvolá recovery menu.
* Systém je na skryté partition. Pokud ji zákazník zruší, musí se obrátit na autorizovaný servis.
:/
# ASUS
* Modely tohoto výrobce nejsou standardně vybaveny podpůrným programem pro zálohu na CD/DVD. Jedinou možností je tak obnova ze skryté partition. Ta se spustí po restartu stisknutí klávesy F9, která vyvolá recovery menu.
* Systém je na skryté partition. Pokud ji zákazník zruší, musí se obrátit na autorizovaný servis.
:/
TP R61..
-
- občas něco napíše
Ahoj všem.
Mám stejný problém jako tento člověk co tu píše.Akorát já mám Toshibu L350-146. Dočetl jsem se na netu že existuje Toshiba recory DVD creator. V mém notebooku je pouze launcher tohoto programu který pak stejně hledá samotný program. Ten se ale v mém pc nevyskytuje. Hledal jsem už všude možně včetně stránek Toshiby.Bohužel bez úspěchu. Visty mám taky na skryté partition.
prosím pomoc
Mám stejný problém jako tento člověk co tu píše.Akorát já mám Toshibu L350-146. Dočetl jsem se na netu že existuje Toshiba recory DVD creator. V mém notebooku je pouze launcher tohoto programu který pak stejně hledá samotný program. Ten se ale v mém pc nevyskytuje. Hledal jsem už všude možně včetně stránek Toshiby.Bohužel bez úspěchu. Visty mám taky na skryté partition.
prosím pomoc
No tak jsem našel něco co by podle mě pomohlo všem lidem kteří maj´í tento problém. Akorát je tam jeden velký problém. Chybí tam ta utilita http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/HTD7C02140000R01.htm
Kdo to najde je bůh
Kdo to najde je bůh
rastr píše:No tak jsem našel něco co by podle mě pomohlo všem lidem kteří maj´í tento problém. Akorát je tam jeden velký problém. Chybí tam ta utilita http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/HTD7C02140000R01.htm
Kdo to najde je bůh
A četl jsi co tam píšou ??? Sice moc anglicky neumím, ale stojí tam :
To recover your hard disk drive from a system failure using the utilities stored on your computer’s HDD, follow these steps:
1.
If the computer is running, shut it down -- by clicking Start, then Shut Down, then Shut Down again.
2.
Press and hold the 0 (zero) key on your keyboard and then depress the computer's power switch. When the computer turns on, the Toshiba HDD Recovery Utility screen will appear, presenting three options:.....
Z toho chápu (snad dobře), že :
Chcete-li obnovit svůj pevný disk po selhání systému pomocí utility uložené na vašem počítači na HDD, postupujte podle těchto kroků:
1.
Pokud je počítač spuštěný, vypněte jej - klepnutím na tlačítko Start, potom Vypnout počítač a poté znovu Vypnout.
2.
Stiskněte a držte 0 (nula) na klávesnici a ňásledně stiskněte tlačítko power (pro zapnutí počítače). Když se počítač zapíná na obrazovce se objeví nabídka Toshiba HDD Recovery Utility s nabídkou tří možností ....
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
samson010 píše:tiez by som chcel dat recovery mojej original visty na toshiba x300 ale dal som tam windows 7 a newiem ako to teraz vratim spat , vie niekto poradit ako nato ?
To že si dal W7 na vistu si spravil skrity oddiel mrtvim a preto ti nereaguje na spustenie, skus použit program cute ktori si stianeš z netu: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... manager/?g[hledano]=cute%20partition%20manager&g[oz]=0.9.5
V cute si vypališ spuštacie CD, nabotuj z neho a skrity oddiel nastav ako boot a tim padom z neho spraviš aktivny, daj save a reštartuj, už by nemali byt problemi zo spustenim recovery skriteho oddielu, inak toshiby som ešte nemal tu čest takto na nich obnovovat vistu ale u acrov to fungovalo bez problemov, a vlastne prečo si sa vzdal W7?
takze som vypalil ten program na DVD a po bootovani DVD vyskoci toto http://i38.tinypic.com/xbzhvc.jpg , momentalne mam 2 HDD 2x320gb mam to rozdelene na C-150gb E-150gb a D-300gb , chcel by som to vsetko sformatovat a ponechat si taketo rozdelenie diskov , prikladam screen z programu ako mam postupovat dalej aby vsetko naformatovalo a nahralo mi orig vistu z mojho HDD
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Ten notbuk bol z predinštalovanim systemom vista a na spodu štitok licencie alebo to bol notbuk bez os?, na tom skrene nevidet skrity oddiel, ak ovšem je ta vista uložena v C:/, ak si sformatoval to C: a dal tam W7 je to preč, už jedine čo sa da spravit je bud si požiadaš servis o zaslanie Toshiba DVDrecovery vista, alebo si sprav od niekoho kopiu DVD vista premium z orginalu a použi na spodu notbuka licenčny kluč a postahovat z netu ovladače na tvoj notbuk, po kompletnej inštalacii zaregistrovat vistu
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“