FSC amilo XI 2428-webcamera
FSC amilo XI 2428-webcamera
AHOJTE,mam tenhle notebook teprve třetí den, takže se teprve zažívám.Měl bych dotaz:jak se dá zprovoznit webcamera.Naprosto nad tím tápu,myslím že by se měl asi nainstalovat nejdřív nějaký program?Na discu C ve stejné urovni jako program files mám soubor DRIVE aq v něm je umístěna např.složka SATA, VGA,MODEM....ale i WEBCAM...ale po otevření mi nejde program nainstalovat.respektive program vidím nainstalovaný jen když dám možnost přidat odebrat programy v ovlád.panelech.poradte, kdo muzete.dík
caj, webku zprovoznis stisknutim Fn + F7 ,to co vidis nainstalovany je jen ovladac ale ne program pro prehravani webky jako videa, to si muzes vyzkouset kdyz stahnes skype nebo neco co bere vystup z webky ,jinak Fn je vedle CTRL .........jinak mam ho druhej tejden a dobrej notas,uz sem ho pekne protah
FUJITSU-SIEMENS Amilo Xi2428, C2D T8100 @ 2,1 GHz, 2GB RAM+1GB RBS, 250GB 5400 rpm, NVIDIA GeForce 8600M GS 256 MB, 15,4" WXGA BrilliantView TFT, Azalia codec 7.1, Webcam 1,3 Mpixel, DVD±RW, BlueTooth 2.0, Wifi, Microsoft Windows Vista Home Premium
2: THe gaME
Díky moc zabralo to,sem to ale slepejš.Jinak tenhle notas je táty ,ale strám se mu o to já.Jinak sme taky zatím spokojený, má ho asi tak měsíc.Nevíš ještě jakej program na to prohlížení , je tam Vista ultimate.Přes SKYPE sem to zkoušel,a kamerka ukazuje pěkně.
Jěště jednou díky za pomoc
Zatím.... Volverine
Díky moc zabralo to,sem to ale slepejš.Jinak tenhle notas je táty ,ale strám se mu o to já.Jinak sme taky zatím spokojený, má ho asi tak měsíc.Nevíš ještě jakej program na to prohlížení , je tam Vista ultimate.Přes SKYPE sem to zkoušel,a kamerka ukazuje pěkně.
Jěště jednou díky za pomoc
Zatím.... Volverine
tak to nevim,pouzivam jen na video hovory pres skype,jinak urco najdes,vygooglujes a vyseznamujes hned
FUJITSU-SIEMENS Amilo Xi2428, C2D T8100 @ 2,1 GHz, 2GB RAM+1GB RBS, 250GB 5400 rpm, NVIDIA GeForce 8600M GS 256 MB, 15,4" WXGA BrilliantView TFT, Azalia codec 7.1, Webcam 1,3 Mpixel, DVD±RW, BlueTooth 2.0, Wifi, Microsoft Windows Vista Home Premium
webcam
Mám Pi2530, nainstaloval jsem na něj anglický XP, tak ve Vistě je třeba postupovat obdobně.
1. zapnout webcam
2. control panel - scanners and cameras - usb video device - spustí se wizard a lze fotit.
Ovladač Bison WebCam instaluje do %windows%/BisonCam/LiveCam.exe. Stačí spustit a jde pak natáčet video. Při startu Windows se automaticky spouští BisonAPP.exe.
1. zapnout webcam
2. control panel - scanners and cameras - usb video device - spustí se wizard a lze fotit.
Ovladač Bison WebCam instaluje do %windows%/BisonCam/LiveCam.exe. Stačí spustit a jde pak natáčet video. Při startu Windows se automaticky spouští BisonAPP.exe.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“