Posera píše:no pokud nemáš early acces na conana,tak si počkáš na hraní až na 20tého května, já ten early acces zaplacen mám,ale něco mi do toho spadlo, takže ikdyž pujde hrát už od 17tého, budu to zkoušet 18 v noci, takže ti pak sem písnu, jak to jede na mém notebooku.
Narozdíl od tebe ale zustávám při zemi, je jasné, že na takovém notebooku bude conan hratelný jen v DX 9 a rozhodně ne na plné detaily..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
toto jsou požadavky na hraní v 1280 x 800 při vysokých detailech v DX9
Core2Duo 2.4 Ghz (E6600), GeForce 7950GX2 a alespoň 2GB RAM
co se týče těch 4Giga Ram, nač to kupovat, když umí XPčka využít jen necelé 3Giga Ram?
no Early access som si zaplatil tiez, a uz som chvilu i hram a mozem povedat, ze bez OC grafiky je to hratelne na medium detaili uuuuuplne bez problemou, s OC grafikou to dokonaca ide aj na high + dx10, ale skusal som, len to defautne nastavenie, to znamena ze som nezapinal dalsie funkcie, ktore uz neboli v defaute zapnute, a musim povedat, ze to slo celkom plinule, az na to ze vetrak robil strasny ramus.... a tazko povedat ako dlho to moze, ten notes vydrat...? tak to radcej hrajem na medium a bez OC, ale i tak je to stale velmi pekne a hratelne...
jo a podotykam, ze to mam spustene na externom 22"LCD s rozlisenim 1680*1050, predpokladam, ze na lcd notebooku, by to slo aj na high tetoiloch bez OC, ake neskusal som to, takze len taka teoria, no i tak som spokojny
so 4 GB ramky by to slo mozno este o trochu lepsie, ale premyslam ci by to bolo poznat, alebo nie