A je to tady zas....asi mám pěkný šrot.....zase něco s dobijením....ted pro změnu to na zdroj jede,ale nedobijí...umí někdo poradit?Prvni příspěvek jsem pořešil novym zdrojem...ale todle nevím
Měl jsem podobné zkušenosti se svým Latitude D600.
Nakonec se ukázalo, že chyba byla v kabelu, který jsem asi moc "smotával", takže baterka pak nebyla schopna elektřinu "zpracovat do sebe" (kvůli přepětí).
Nakonec pomohla výměna kabelu a nová kalibrace baterie. Teď už kabel raději tolik nesmotávám (nechávám mu vůli) a vše běží bez problémů.
Nesviti ani dioda,jen když odpojím od zdroje,tak bliká žlutě,piše připojte zdroj nebo vyměnte baterii, když je na nabijení , piše že nenabijí...pouze jede na elektriku..na baterce je něco jako pětidiodová stupnice a když zmačknu na ty diody tak se rozsvítí jedna...všechny jsou zelene,,,je to něco jako mají tužkové baterky,jestli jsou v poho nebo ne----jaky to má však vyznam u notasku,nevím.......
Zatim je to lepší.proti minulé poruše,že to jede na zdroj
Díky všem za rady.................objednal jsem si baterku........říkaly že na 90% je to baterka.......to mám smůlu jak hrom....měl jsem předtím Acer a v poho 4 roky..ted Dell a nevím proč,jde všechno tak rychle do kytek..tři zdroje a baterka.....