Vostro 1500
Johhny píše:Pánové tak už je Vostro doma a je ještě hezčí než na obrázkách. ve čtvrtek do něj dám ještě 2 GB RAM navíc a bude to Super.
Akorát mi někdo řekněte, když za baterkou je otvor na simku z mobilu, co to s ní umí?
mel si pockat na 1510..tedka mam na ne dobrou akci a beru je asi o 20 tisic levneji nez sou na webu
Ty jo na to jsem zapomnel Takze vrzani neni v poradku, ano??
Zdravim, je normlani ze se mi ntb nekdy rozehreje do takokvych teplot (myslim na boku jak je to vetrani), ze by se na nem daly smazit vajicka?? Tedy aspon me to tak pripada
:idea: Dodržuj žákladní pravidla fora a nepiš 2 příspěvky pod sebe, ale edituj původní příspěvek! Děkuji. Sirius 1983
Zdravim, je normlani ze se mi ntb nekdy rozehreje do takokvych teplot (myslim na boku jak je to vetrani), ze by se na nem daly smazit vajicka?? Tedy aspon me to tak pripada
:idea: Dodržuj žákladní pravidla fora a nepiš 2 příspěvky pod sebe, ale edituj původní příspěvek! Děkuji. Sirius 1983
stáhni si tento program http://www.diefer.de/software/i8kfangui31.exe , je dělaný na delly a hod sem info o té teplotě co ti naměří
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Hahá.. pánové .. je to tu, když vykloním monitor o vic jak 90 stupnů, obraz zacne preskakovat.. neboli- spís mizet ))).. jj tak hold prověríme zaruku do druhého dne
Dell Vostro™ 1500*Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250 2.0 GHz*1024 MB 667 MHz Dual-channel *80 GB (5.600rpm)*128 MB NVIDIA® GeForce® 8400M GT*15.4" Wide Screen WXGA* Windows xp*