Shodou náhod budu potřebovat notebook na občasnou práci mimo kancelář/domov a tak hledám vhodný model. Dřív jsem měl z práce zapůjčený nejvyší business modely od HP a jelikož jsem s nima byl spokojený, tak jsem se díval po stejném výrobci, i když mám trochu obavu, zpracování u těchto modelů nebude na takové výši. Taky mě mrzí absence podpory dockiny a nemožnost přišroubovat VGA port pro druhý monitor.
Mohl by jste mi někdo doporučit nějakou vhodnou alternativu?
Požadavky na notebook mám následující:
1. nezáleží mi na výkonu grafické karty: hry na něm hrát nebudu, mám ještě dektop
2. 2GB RAM a 2 jádrový procesor: jsem programátor a potřebuju hrubý výkon například pro kompilátor či virtualizaci.
3. business class ntb: vyhovuje mi střídmost těchto ntb spolu s odolností.
4. cena co nejnižší: jedná se o doplňkový stroj a nechci do něj moc investovat, takže aby stál co nejméně pri zachování zmíněných parametrů. Cena 17 - 20k by byla ideální.
Díky za všechny typy.
Alternativy k HP6720s
O tomto se dá také uvažovat. http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-671 ... s+dp82936/
Jinak Lenovo ThinkPad má dobrou klávesnici.. Zatím se mi blbě psalo jen na Asusech..
Jinak Lenovo ThinkPad má dobrou klávesnici.. Zatím se mi blbě psalo jen na Asusech..
ThinkPad T420
-
- Moderátor
-
- Moderátor
dejv4 píše:U 6715b se mi nezda procesor od AMD, na desktopu sice procesory tohoto vyrobce pouzivam, ale do notebooku se mi moc davat nechce.
Máš nějaký konkrétní důvod proč nechceš AMD?
Jinak pokud ti nezáleží na kvalitnějším displeji, tak bůžeš s klidným srdcem sáhnout po tom TP R61, klávsnici má vynikající, ne-li nejlepší...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
každý má rád něco jiného.. AMD je někomu nesympatická.. a taky ještě taková vsuvka: Proč nejsou třeba v TP procesory AMD když jsou stejně výkonné ?
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE
PRAVIDLA, děkuji
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE

ThinkPad T420
-
- Moderátor
sirius1983 píše:Máš nějaký konkrétní důvod proč nechceš AMD?
Vubec zadny a uz vubec ne konkretni duvod ci dokonce benchmark v kapse nemam. Proste chci Intel, jelikoz s nim mam dobre zkusenosti. Jedna se ciste o osobni pocit.
Kvalitni displej moc nepotrebuju. Na notebooku pobezi pouze IDE nekolika programovacich nastroju a ja si tam budu tukat svou praci. Jen ted budu muset travit dost casu mimo mista s vypocetnim zazemim a tak potrebuju book abych mohl pracovat. Na narocnejsi veci mam par pocitacu v kanclu ci doma.
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“