Co mi odešlo tentokrát?

(Černá barva je nahrazena brčálově zelenou a obraz na rozích bliká. Jako kdyby obnovovací frekvence byla 10Hz)
Myslím si, že to bude potřetí display..
Díky

polo píše:Mas to rozpadnute aj cez spustacie logo ASUS pripadne v BIOSE ?
 taky, když mi to přišlo z druhý reklamace, jsem si říkal, jak dlouho to bude trvat .. Ale jde o to, že tam, kde jsem si to kupoval, tak ten obchod zkrachoval.. A když budu chtít vrátit prachy, tak s tím bude asi hodně velkej problém..
 taky, když mi to přišlo z druhý reklamace, jsem si říkal, jak dlouho to bude trvat .. Ale jde o to, že tam, kde jsem si to kupoval, tak ten obchod zkrachoval.. A když budu chtít vrátit prachy, tak s tím bude asi hodně velkej problém..
kyo píše:hm tak to může bejt průser.. proto je lepší si to kupovat přes velký obchody jako CC nebo Alza. Kdyžtak napiš dotaz na českou obchodní inspekci nebo někam takhle, tam by tě měli aspoň odkázat.
a nemusí to bejt 3x stejná a ta samá vada ani 4x různá. tohle nikde není přímo zakotveno, je to jen běžná praxe. V zákoně to stojí v podstatě tak, že když kvůli reklamacím ten výrobek nemůžeš dlouhodobě používat protože byl furt v servisu tak máš právo na odstoupení od smlouvy.

) a prodejce má uzavřenou smlouvu s ASUSem (zase nečekaně). Takže jestli chci peníze, tak prý musím mít 3x stejnou závadu a nebo 4x různou. Což bych prej prošel, protože jsem jen řekl, že mám ASUS A7Tc a už řekl, že to bude zase display. No takže jestli chci prachy, tak musim přes prodejce. Pak jsem řekl variantu s výměnou za jiný ntb, ale to mi taky nemůžou dát, že to jde všechno přes prodejce.
) a prodejce má uzavřenou smlouvu s ASUSem (zase nečekaně). Takže jestli chci peníze, tak prý musím mít 3x stejnou závadu a nebo 4x různou. Což bych prej prošel, protože jsem jen řekl, že mám ASUS A7Tc a už řekl, že to bude zase display. No takže jestli chci prachy, tak musim přes prodejce. Pak jsem řekl variantu s výměnou za jiný ntb, ale to mi taky nemůžou dát, že to jde všechno přes prodejce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů