FL90 v2
Standardni 6 clankova baterie vydrzi asi dve hodiny i na T7500
Ale dneska bych jako procesor vybral novejsi radu T9300 nebo klidne i T8300.
Me se klavesnice neprohyba. Vadi mi, ze F1-12 jsou v jedny rade bez oddeleni, sipky mohly byt trohu zvyraznene.
Ale dneska bych jako procesor vybral novejsi radu T9300 nebo klidne i T8300.
Me se klavesnice neprohyba. Vadi mi, ze F1-12 jsou v jedny rade bez oddeleni, sipky mohly byt trohu zvyraznene.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
2kubino. jo tak tenhle graf sedi i na mou konfiguraci. zda se mi ze se od koupe usadila vydrz na cca 1 hodine a 45 minutach filmu...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
To thorus: Za ty prachy je to v normě, mám ho zhruba půl roku a žádná změna po častém nošení v batohu na notebook. Mě baterka vydrží dvě a deset minut net, office s T7500 a klávesnice sedí jak přibitá řekněme prohnutí určitě do 1 mm uprostřed klávesnice Při psaní jsem sice zažil tišší klávesnice, ale vybral bych si notebook znova stejný.
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2
jj ja taky. vozim si notebook na koleje a domu. doma i na kolejich mam klavesnice a nemam problem. vozim si jen sluchatka, mys a podlozku...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
Jestli máte problém s přenášením klávesnice, tak je zajímavá možnost koupit si http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49009 Srolujete a dáte do kapsy
edit:\ to není myšlený jako reklama
edit:\ to není myšlený jako reklama
hry
Zdravim, tak ho mam doma (T9300, 4GB RAM, 250GB 5400ot).
Mam tam Visty i XP...a XP muzu jen doporucit, hry jedou znatelne lepe.
Ale i tak nejedou nejlip. Jake pouzivate ovladace? Ja tam ted mam 171.16.
A jaka by mela byt frekvence procesoru? Popr kterym programkem to presne zjistim?
Zkousel jsem CPUZ a uz si nepamatuju, kolik ukazoval, ale 2,5GHz to urcite nebylo:).
Jak vam jede treba Zaklinac? Ja musim ubrat detaily a snizit rozliseni, aby se to moc nesekalo.
Jinak se mi zda, ze po chvilce se zacnou trhat vsechny hry...takove male cukani, docela mi to vadi:).
A teplotu grafiky zjistujete jak? Ja se dival jen GPUZ:) a byla kolem tech 60-70, coz je normal,ne?
Jeste jedna vec, jak prinutit treba RivaTuner, aby ukazoval FPS ve 3D? Nejak sem to tam nenasel. Nebo de to jinym programem?
Mam tam Visty i XP...a XP muzu jen doporucit, hry jedou znatelne lepe.
Ale i tak nejedou nejlip. Jake pouzivate ovladace? Ja tam ted mam 171.16.
A jaka by mela byt frekvence procesoru? Popr kterym programkem to presne zjistim?
Zkousel jsem CPUZ a uz si nepamatuju, kolik ukazoval, ale 2,5GHz to urcite nebylo:).
Jak vam jede treba Zaklinac? Ja musim ubrat detaily a snizit rozliseni, aby se to moc nesekalo.
Jinak se mi zda, ze po chvilce se zacnou trhat vsechny hry...takove male cukani, docela mi to vadi:).
A teplotu grafiky zjistujete jak? Ja se dival jen GPUZ:) a byla kolem tech 60-70, coz je normal,ne?
Jeste jedna vec, jak prinutit treba RivaTuner, aby ukazoval FPS ve 3D? Nejak sem to tam nenasel. Nebo de to jinym programem?
T9300 ma frekvenci az 2.5 GHz, to ti cpu-z ukazoval spravne. Muzes pouzit RMclock, mel by dat stejny hodnoty.
Nejsem si jist jestli riva tuner umi fps zobrazit, pouzij fraps.
Ty teploty grafiky jsou normalni. Riva Tuner umi zobrazovat teploty v behem hry v osd menu.
S ovladacema je to otazka testovani na vlastnim systemu, nevim ze by nejaky prinesl extra narust vykonu ve hrach. Projdi si forum na laptopvideo2go.com tam se dozvis vic.
Zaklinac mi sel spustit 1280*800 s osekanymi detaily, fps myslim 20-25.
Nejsem si jist jestli riva tuner umi fps zobrazit, pouzij fraps.
Ty teploty grafiky jsou normalni. Riva Tuner umi zobrazovat teploty v behem hry v osd menu.
S ovladacema je to otazka testovani na vlastnim systemu, nevim ze by nejaky prinesl extra narust vykonu ve hrach. Projdi si forum na laptopvideo2go.com tam se dozvis vic.
Zaklinac mi sel spustit 1280*800 s osekanymi detaily, fps myslim 20-25.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]