Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
CeCo píše:Nevysvetlil. Este raz a pouzivaj interpunkciu (na oddelenie myslienok).
C
Sry, pisal som to narychlo, inak s tym nemavam problem.Proste chcem k tomu este dokupit wifi router alebo cim sa to riesi, aby som mohol v celom baraku pouzivat moj DSL internet, co mam na klasickom PC cez DSL modem.
::) Ja nemam v umysle od nich kupovat.Chcem len nejake zariadenie, co mi bude internet co mam od nich na PC prenasat aj cez cez Wifi do Booku...a to zariadenie som chcel poradit...ale kaslite na to, dokupim to niekde v kamennom obchode...
mimochodom link nejde
Naposledy upravil(a) ToudyPD dne 12 kvě 2008 17:22, celkem upraveno 1 x.
Presne take cudo som mal na mysli.a 1 otazka :
Bude sa mi dat na PC aj notebooku odpojenim a pripojenim menit IP adresa ako teraz? Alebo to treba spravit na Routery ?
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACEPRAVIDLA, děkuji
ok , viem, ze citaciu netreba, ked pisem hned za tym ale uz sa mi par rkat stalo, ze som nieco pisal 5 minut a ked som to dopisal a pridal, bolo tam uz 10 inych otazok a odpovedi...
On/Off treba na router.
Ale najistejsie je kupit si originaly Aspon ti nebude padat pripojenie (obcas sa po restarte modemu DSL sekne a medzi 23:00-7:00 je niekedy problem najst na ich infolinke niekoho kto by DSL spojazdnil).