Zdravíčko.
Už zase řešim problém s notebookem, ale věřim, že mi tady třeba někdo poradí.
1) Když připojim k notebooku mp3 přehrávač, přehrávač nahlásí že je připojen, notebook taky, přehrávač se nabíjí a můžu přesouvat soubory. Jenže přehrávač je každou chvíli odpojen a ve vteřině zase připojen, takže přenos souborů je někdy dost náročný. Na domácím počítači mi to nedělá.
2) Pak mám eště problém, že se mi nastavení mojí externí myši často ve vteřině změní (což pocítím vždy při scrolování, když to jede najednou něják pomalu), tak jsem myslel, jestli by to nemohlo být tím samým jako u mp3 přehrávače.
Pokud někdo víte, co s tím, prosím poraďte.
Díky.
Problém s USB? (přerušování spojení)
A zkousel si jen mys a mp3 prehravac? Ja mel kdysi takovy problem na sve N100, ze kdyz sem zmackl klavesu na klavesnici, USBcka snizili napeti, pustil klavesu a zase fungovali... bylo to tim, ze sem tam nainstaloval spatny BIOS. Ve vysledku to vypadalo tak, ze se mi periferie (mys, flashka) odpojovali a zase prihlasovali. USB lampicka blikala na povel stisku klavesy
Neni to neco podobneho?

Mne takhle odesel 1 port. Nejdriv se to samovolne odpojovalo a pripojovalo, pak uz se to spis jen odpojovalo a nasledne to zhaslo uplne. Takhle to mam uz asi 2 mesice a reklamovat to budu az na konci zkouskoveho.
Jsem si ale temer jisty, ze to bude pripojenim toho portu k desce, jelikoz kdyz s tim portem zahybu, tak je krapet uvolnenejsi nez ostatni. Je to take port, ktery jsem pouzival nejvice a dostaval nejvice zabrat s ruznymi pohyby.
Jsem si ale temer jisty, ze to bude pripojenim toho portu k desce, jelikoz kdyz s tim portem zahybu, tak je krapet uvolnenejsi nez ostatni. Je to take port, ktery jsem pouzival nejvice a dostaval nejvice zabrat s ruznymi pohyby.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ