Toshiba nebo HP?
-
- občas něco napíše
Toshiba nebo HP?
Zdravím,
po prolezení různých internetových for, jsem svůj výběr omezil na dva kandidáty. Tak poraďte, který je lepší, případně i nějaký jiný.
Jde mi především o multimédia, přenášet budu asi tak 3x týdně (škola).
Strop je 20000,- Kč
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15x.html
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/ho ... 67939.html
Díky za radu.
po prolezení různých internetových for, jsem svůj výběr omezil na dva kandidáty. Tak poraďte, který je lepší, případně i nějaký jiný.
Jde mi především o multimédia, přenášet budu asi tak 3x týdně (škola).
Strop je 20000,- Kč
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15x.html
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/ho ... 67939.html
Díky za radu.
-
- Moderátor
tak na domaci pouziti je pavillion naprosto dostacujici, ale na caste prenaseni, musis uznat, je daleko vhodnejsi neco, co ma sasi vyztuezene, nejed z obyc. plastu.
take ma ta toshiba lepsi servis, preci jen nez se odelse pavillion do polska, dele to trva...
take ma ta toshiba lepsi servis, preci jen nez se odelse pavillion do polska, dele to trva...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor
lukycrust píše:ja mam hp paviliona6720 a nemenil by som ho.kazdy stale paviliony zhadzuje.viem,ze to niesu nejake super stroje,ale ja som s nim nad mieru spokojny...cisto,len moj nazor..
já mám pavilion taky a ikdyž se zrovna moc nenosí, tak bych ho měnil okamžitě. jak říkáš, je to věc názoru...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
je pravda,ze je to moj prvy NB,zatial ostatne znacky notasov velmi nepoznam.teraz tiez viem,ze za tie prachy som mohol kupit nieco lepsie,ale ved uvidime,co sa z neho vykluje po dlhsim case cas...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
-
- Moderátor
-
- Moderátor
kontakt se servisem jsem zatím díkybohu neměl...
Vadí mi měkké plasty, které se fakt nedají moc přenášet...
Displej je naprosto otřesný, co se týče pozorovacích úhlů a podání barev, to se mi zdá i v porovnání s jinými WXGA panely...
Pak je tam spousta dalších věcí, co mi vadí, ale o ěch jsem věděl už před koupí takže si teď na ně nemohu stěžovat...
Pře půl rokem jsem za něj dal 23,5 ale teď bych ty peníze investoval úplně někam jinam...
Vadí mi měkké plasty, které se fakt nedají moc přenášet...
Displej je naprosto otřesný, co se týče pozorovacích úhlů a podání barev, to se mi zdá i v porovnání s jinými WXGA panely...
Pak je tam spousta dalších věcí, co mi vadí, ale o ěch jsem věděl už před koupí takže si teď na ně nemohu stěžovat...
Pře půl rokem jsem za něj dal 23,5 ale teď bych ty peníze investoval úplně někam jinam...
T420, X31
mne sa zda byt ten displej v pohode.neviem...je pravda tie mäkke plasty seru aj mna,myslel som,ze to bude trocha pevnejsia konstrukcia..ale prenasam ho opatrne,takze ak to tak bude nadalej,myslim zeby sa mu nemuselo nic stat..
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“