Thinkpad R61 a vse kolem nej
Zdravíčko.
Jak se dá vypnout, aby se mě pokaždý nb neptal, jestli chci zabezepčit přihlášení k internetový stránce pomocí otisku prstů?
Mi tam vždycky naskočí nabídkový okno a to mě teda docela ruší...
dík
Jak se dá vypnout, aby se mě pokaždý nb neptal, jestli chci zabezepčit přihlášení k internetový stránce pomocí otisku prstů?
Mi tam vždycky naskočí nabídkový okno a to mě teda docela ruší...
dík
Lenovo TP R500: 15,4", Core 2 Duo 2.26GHz, 2 GB DDR3, Radeon 3470, 16OGB, MS Vista Bus. +
ThinkPad port Advanced mini dock
ThinkPad port Advanced mini dock
Som už takmer rozhodnutý pre kúpu tohto kúsku, mám však dve otázky pre jeho majiteľov:
1. Vie vypaľovať dvojvrstvové DVD-čka ? Je to pre mňa dosť dôležité a nikde som to nenašiel.
2. Ako je to s teplotou pri bežnej práci ? Čítal som v jednej recenzii, že teplota spodných častí sa môže dostať až na 45 stupňov, čo sa mi zdá priveľa. Dá sa s ním pracovať na kolenách ?
1. Vie vypaľovať dvojvrstvové DVD-čka ? Je to pre mňa dosť dôležité a nikde som to nenašiel.
2. Ako je to s teplotou pri bežnej práci ? Čítal som v jednej recenzii, že teplota spodných častí sa môže dostať až na 45 stupňov, čo sa mi zdá priveľa. Dá sa s ním pracovať na kolenách ?
na práci na kolenou je to jeden z nejlepších možnejch ntb, chladnej je naprůměrně a věř že jiné ntb jsou schopny i pálit, tedy mít teplotu 60,70°C ? asi žádnej ntb není zespod chladnej na úrovni okolí.
co se týče vypalování nevim.
co se týče vypalování nevim.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
vybíjet se bude vždy, už z principu - když neni vyplej nějakej proud v něm produdit musí.
ale 10% za noc při spánku je moc, to je na reklamaci baterky.
nicméně řešení je hibernace. vypnutí i náběh trvá o fous déle než u spaní, ale furt je to o dost rychlejší než klasické vypínání. tam se data nenačítají a neudržují v RAM, ale uloží se na HDD. ntb je při tom komplet vypnutý.
ale 10% za noc při spánku je moc, to je na reklamaci baterky.
nicméně řešení je hibernace. vypnutí i náběh trvá o fous déle než u spaní, ale furt je to o dost rychlejší než klasické vypínání. tam se data nenačítají a neudržují v RAM, ale uloží se na HDD. ntb je při tom komplet vypnutý.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych dva dotazy, na které jsem tady v té zabordelené diskuzi měl problém najít jistější odpověď.
1) Má 14" R61 bílou nebo žlutou diodu na podsvícení klávesnice? (tj. zajímá mě názor majitelů 14" verze; u 15,4" vim, že je ta žlutá)
2) Jak je to s problémem pískání? Podařilo se to vyřešit případnou reklamací, nebo mají tento problém v nějaké míře všichni?
Ptám se proto, že o jednom kousku také uvažuji.
1) Má 14" R61 bílou nebo žlutou diodu na podsvícení klávesnice? (tj. zajímá mě názor majitelů 14" verze; u 15,4" vim, že je ta žlutá)
2) Jak je to s problémem pískání? Podařilo se to vyřešit případnou reklamací, nebo mají tento problém v nějaké míře všichni?
Ptám se proto, že o jednom kousku také uvažuji.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
co se týče pískání žádné nepozoruju což může bejt dáno a) updaty biosu kterých jsem za těch půl roku absolvoval asi 3x ( vše automatika ) b) snížením napětí v RMclock což je ale jistě dneska pro každého už samozřejmost
zpočátku to snad trochu pískalo.
p.s. didodu jsem použil jen jednou a to když jsem se díval jak funguje.. takže tu bych neřešil vůbec, jestli píšeš všema deseti. i ta oranžová ale ve tmě svítí tak, že písmena na klávesnici vidět jsou.
zpočátku to snad trochu pískalo.
p.s. didodu jsem použil jen jednou a to když jsem se díval jak funguje.. takže tu bych neřešil vůbec, jestli píšeš všema deseti. i ta oranžová ale ve tmě svítí tak, že písmena na klávesnici vidět jsou.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“