Prodejci Dell
Prodejci Dell
ahoj ted sem narazil v jinem topicu na stranku softcom.cz kde maji mimojine i ntb dell. tak by me zajimalo co je to zac a ci je bezpecny kupovat u nich
dik
dik
Tak to celkom cumim co tam maju. Nove Vostro 1510 s Linuxom, to sa neda nakonfigurovat ani na www.dell.cz . A ceny vyrazne, ale vyrazne nizsie ako pri priamom predaji.
No, dell musi nejako zacat aby si zvysil predaj aj u skupiny zakaznikov, ktori nezastavaju poziciu velkej firmy.
No, dell musi nejako zacat aby si zvysil predaj aj u skupiny zakaznikov, ktori nezastavaju poziciu velkej firmy.
Dell Latitude D531
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- píše často
nechápu vás, zvláště pak "ceca". Ty si zakázal koudymu (a teď mu udělám reklamu já - jakožto spolehlivýmu prodejci) mít v podpisu odkaz na shop, ale tenhle theard tu visí už asi tejden, vyloženě reklama na web: podívejte se tam, prodávají delly..... buď smaž i tenhle, nebo nech koudyho mít odkaz v podpise. Vyjde to úplně stejně jako to co tu postnul CrackonoS. M.
apocalipta:
Jediny kto tu nechape si ty. CrackonoS nema z behu danej stranky ziaden uzitok, nie je predajca zo Softcom-u, ani z Dellu => ziadna inzercia. Rovnaky stav ako keby dal odkaz na cojaviem czechcomputer.cz.
Koudy vsak Dell-y predava a z odkazu na jeho shop minimalne hypoteticky uzitok ma (zvysenie povedomia o jeho firme a sanca ziskat zakaznika) => inzercia. A ta je na fore zakazana.
C
Jediny kto tu nechape si ty. CrackonoS nema z behu danej stranky ziaden uzitok, nie je predajca zo Softcom-u, ani z Dellu => ziadna inzercia. Rovnaky stav ako keby dal odkaz na cojaviem czechcomputer.cz.
Koudy vsak Dell-y predava a z odkazu na jeho shop minimalne hypoteticky uzitok ma (zvysenie povedomia o jeho firme a sanca ziskat zakaznika) => inzercia. A ta je na fore zakazana.
C
presne tak co do toho tahas me .. ja se jen ptal esli s tim ma nekdo zkusenosti nic vic nic min nedelal sem reklamu zadnymu shopu a jen tak btw myslim ze je to jen a jen na moderatorech co tu dovoli a nebo zakazou a pokud maji v pravidlech ze je zakazana reklama tak by to mel respektovat .. sory ale dat si odkaz do podpisu na eshop reklama je..
mivlak píše:softcom, je v pohodě, bratr u nich kupoval externí disk a ještě dostal na něj slevu, bo ho našel na netu levněji a oni mu to dali za tu cenu...
vcera jsem objednaval dell vostro 1510 od softcomu ... taky jsem na nej dostal slevu, takze jestli prijde vse v poradku muzu tento obchod urcite doporucit
snad to vostro bude dobre, jeste jsem ho ani na zivo nevidel, ale ta cena byla fakt lakava