SONY VAIO FE 39 VP
Re: carbon
Cili chapu to dobre tak, ze kvalitni plast ma povrch z karbonovych vlaken Nechci zde vyvolat nejakou ostrejsi diskusi, ale rekl bych, ze na modelu FE39 neni ani jedno karbonove vlakno.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Mám tenhle notebook už cca. 2 měsíce a jsem s ním naprosto spokojen.
Šlape jak hodinky, navic neni vubec slyset. K povrchu muzu rict, ze fakt nevim co to je. Nez sem si jej kupoval, tak sem cetl na nejakych strankach, ze povrch je z karbonovych vlaken, ale ten link ted bohuzel nemuzu najit. Jenom plast to urcite taky neni, magnetka na nem sice nedrzi, ale povrch oproti plastovym castem pri doteku studi, coz plast sam o sobe nedela.
Šlape jak hodinky, navic neni vubec slyset. K povrchu muzu rict, ze fakt nevim co to je. Nez sem si jej kupoval, tak sem cetl na nejakych strankach, ze povrch je z karbonovych vlaken, ale ten link ted bohuzel nemuzu najit. Jenom plast to urcite taky neni, magnetka na nem sice nedrzi, ale povrch oproti plastovym castem pri doteku studi, coz plast sam o sobe nedela.
-
- Moderátor
registrace
zkousel jste uz nekdo zaregistrovat svuj VAIO v "my club vaio"? .... rozmyslim se jestli jim do registrace sepsat veskere me soukrome udaje a jestli potom tim neco ziskam :/ dik za kazdy info...
Použité materiály na 39
Zdarec chlopi,
vidím že se tady rozpoutala zajimavá diskuze , už mám mazlíka doma a zatím jsem ještě neshledal jedinnou chybu.
Co se týče použitých materiálů, tak dle informací ze SONY Czech má notebook hliníkové šasi (část konstrukce, která drží desku hdd, klouby LCD apod.. ), přičemž povrchová úprava (pravděpodobně plastu) má být ze slitiny hořčíku (titanový vzhled a dobrá oděruvzdornost). Celková tuhost notebooku je myslím velice dobrá, zkuste chytnout roh LCD v otevřeném stavu a zvednout notebook za něj tak aby byl ve vodorovné poloze.
Jinak i předchozí řada VGN-FS má hliníkové šasi, to v případě zájmu mohu poslat i na fotce, myslím že ji mám někde v archívu. Jak jsem říkal, jediný celopastový model je VGN-N19.
Pro Glasika: zkus na školení na VAIO více poslouchat
vidím že se tady rozpoutala zajimavá diskuze , už mám mazlíka doma a zatím jsem ještě neshledal jedinnou chybu.
Co se týče použitých materiálů, tak dle informací ze SONY Czech má notebook hliníkové šasi (část konstrukce, která drží desku hdd, klouby LCD apod.. ), přičemž povrchová úprava (pravděpodobně plastu) má být ze slitiny hořčíku (titanový vzhled a dobrá oděruvzdornost). Celková tuhost notebooku je myslím velice dobrá, zkuste chytnout roh LCD v otevřeném stavu a zvednout notebook za něj tak aby byl ve vodorovné poloze.
Jinak i předchozí řada VGN-FS má hliníkové šasi, to v případě zájmu mohu poslat i na fotce, myslím že ji mám někde v archívu. Jak jsem říkal, jediný celopastový model je VGN-N19.
Pro Glasika: zkus na školení na VAIO více poslouchat
-
- občas něco napíše
Přesto jsem spokojen, ale mohlo to být lepsi
koupil jsem taky Vaio FE39VP a mam na displeji v pravo dole vadny bod svitici neustale cervenou barvou, tak si to pred koupi radeji zkontrolujte, ja jsem to bohuzel vyzvedl osobne, jinak bych to prodejci omlatil o hlavu v te 14 denní lhůtě. Taky dilenske zpracovani se mi zda na tuhle cenovou relaci odflaknute. Napiste prosim kdo mate tenhle notebook jestli se vam take propada leva strana klavesnice vice nez prava, proste prava je pevna, ale strana na dvd mechanikou pruzi. Diky Taky me trapi resonance od hardisku jak se asi rychle toci tak resonuje do stolu a v noci kdyz je ticho tak mi z toho hučí v hlavě, ale větřáček je tichý a pc svižné, ale za ty prachy jsem čekal větší rozdíl mezi mym puvodnim tri roky starým HP nx9005, rozepiste podrobněji prosim sve zkusenosti s timhle strojem